Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Scorpion. S-ar putea să fii tentat să faci cumpărături online, iar Luna din Casa a 5-a a iubirii te poate încuraja să te dai mare în faţa iubitei/ului, marţi, 5 iunie. Ai putea să mergi cu ușurință la mall și să cheltui mult mai mult decât intenționezi.

Dacă poți seta o limită a cheltuielilor, fă acest lucru. În caz contrar, păstrează chitanțele și documentele în cazul în care trebuie să mai returnezi anumite lucruri. Mercur este în domiciliu, în Gemini, conjunct cu Soarele și într-un sector intens al temei tale natale, moment numai bun pentru a testa afacerile tale sau pentru a discuta ceva important, de profunzime, într-un anumit loc. Dacă trebuie să faci schimbări radicale, aceasta este șansa ta să o faci. Dacă ai șansa să pleci într-o vacanță romantică sau o excursie de familie în weekend, poți trăi momente de excepţie şi să ai o vreme excelentă pentru asta.

Niciodată nu strigi ”Atenție la mine sau la ce-ţi spun!”. Fii mândru de relația pe care o ai şi pe care, deşi nouă, doreşti să o arați celorlalţi la momentul potrivit. Fii clasicul Scorpion pe care îl cunosc toţi. Dacă vrei să faci schimbări majore în timpul weekend-ului, condu-ţi mai întâi partenerul spre ideile pe care le ai înainte de a acționa, mai ales dacă rezultatele îl vor afecta. Există o cale corectă dar și una greșită de a face primul pas.

Profesional, va fi una din cele mai bune perioae. Îţi va fi ușor să lucrezi într-un ritm constant și să faci progrese, e drept, lente, dar semnificative. Energia este puternică și susținută pentru tot ceea ce doreşti să faci ca să îţi îmbunătățeşti situația la lucru și perspectivele de carieră. Așteaptă-te totuşi la câteva întârzieri.

Aspectele ar putea provoca nu doar confuzie, ci și o serie de defecțiuni tehnice. Alocă mai mult timp pentru fiecare sarcină asumată. Universul aduce o energie emoțională care te agită la locul de muncă.

În această săptămână te concentrezi asupra nevoilor familiei și ale partenerei/ului tău. Nu o/îl obliga să urmeze aceleaşi tipare ca înainte. În schimb, punerea unui picior în prag te asigură că există o mulțime de bani pentru studiu dacă ne gâdim la colegiu sau universitate, la o casă confortabilă și multe altele. Partea ta creativă se luptă cu partea ta practică. Şi va trebui găsit un echilibru.

Este timpul să te gândeşti la modalități de a face mai multă micare, chiar exerciții fizice zilnice. Ar putea fi o idee bună să practici un sport competitiv care să îţi permită să socializezi și să te simți şi bine. Universul te încurajează să faci schimbări pornind chiar de la un nivel de bază.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top