Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Săgetător. Marți, 5 iunie, aduce Luna în Casa comunicării ceea ce te poate face să te simți mai plin de viaţă ca niciodată. Sentimente puternice sunt aduse acum la suprafață și ar putea fi mai ușor să le exprimi decât să le ţii în tine. Cu toate acestea, această Lună în Vărsător te poate încuraja să fii extrem de cinstit și acest lucru ar putea afecta sennsibilitatea mai multor persoane din preajma ta.

Dacă trebuie să discuți ceva important, încearcă să faci acest lucru uşor și cu atenție. Tot, marți, Mercur este conjunct cu Soarele în Casa a 7-a, a parteneriatelor de orice fel, în Gemeni. Prezenta lui Mercur aici te-ar putea încuraja să îi întâlnești pe alții la jumătatea drumului și să fii mai diplomat. Vineri, 8 iunie, un trigon frumos între Venus și Jupiter stăpânul tău planetar, ar putea coincide cu o întâlnire plină de suflet cu o persoană iubită care vă îţi îmbunătățească intimitatea în cel mai neaşteptat mod. În cele din urmă, este posibil să aduci bani în plus în portofel, doar urmându-ţi instinctele.

Cât timp a trecut de când nu ai mai avut un sentiment de mulțumire de felul acesta? Când totul este legat de relația ta, lumea ţi se pare un loc minunat. Aminteşte-ţi prin ce ai trecut, individual și împreună, pentru a ajunge la acest punct. Când ceva nu merge în cursul săptămânii, ai instrumentele necesare pentru remedierea neînţelegrii. Cu cât ai mai multe îndoieli, cu atât ai nevoie de mai mult timp pentru a face treabă. Crede în capacitatea ta de a lucra în echipă.

Profesional, cel mai bun lucru acum este crearea de relații de muncă plăcute şi utile. S-ar putea să ai ocazia să îţi foloseşti diplomația naturală pentru a soluționa problemele cu colegii sau clienții. Este momentul ideal pentru a-ţi demonstra abilitățile de organizare. Aspectele pot aduce un moment culminant atunci când s-ar putea să simți din nou că faci parte dintr-o transformare care nu te poate controla, dar nici tu nu o poţi controla pe ea, situație foarte dificilă care ar putea să ridice nenumărate semne de schimbare.

În ce priveşte relaţiile sociale şi fianciare, aici lucrurile se limpezesc, soarta vă scoate în cale oameni noi pe care trebuie să îi întâlniți și vă ajută să formați alianţe strategice benefice pentru planurile în ce priveşte cariera şi viitorul, pe termen lung.

Totuși, este timpul să devii responsabil pentru datoriile pe care le ai. Lăsarea facturilor neplătite face mai mult rău, deoarece influxurile planetele pot aduce uneori pedeapsa și pierderea.

Dacă te lupți cu rutina mersului la sală, poate ai nevoie de un prieten care să te ajute să rămâi motivat. Perioada oferă numeroase posibilități de a te conecta cu alții care se află în aceeași barcă cu tine. Echipează-te adecvat ca să vă puteți motiva unii pe alții la antrenamente. Dacă te împiedici sau rămâi pe marginea drumului, ceilalți te vor ajuta. Socializarea face minuni pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top