Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Berbec. Cum Luna este în scădere, s-ar putea să te încurajeze să renunți la ceea ce faci ca să pornești într-o aventură. Nimic rău, dar epuizarea energetică își va spune cuvântul.

Dacă vrei să găsești ceva diferit, această influență te poate inspira să iei măsuri de-adevăratelea. Chiar și o scurtă pauză sau câteva ore în locuri noi te pot ajuta să crezi că ești învigorat dar de fapt, tu aspiri după o gură de relaxare.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Berbec

Marți, 5 iunie, Mercur se îndreaptă cu pași repezi spre Gemeni, semnul stăpânit de el, către sectorul comunicării pentru tine. Și te încurajează să îți împărtășești gândurile și ideile cu ceilalți. Săptămânile următoare pot fi, de asemenea, o ocazie excelentă de a te conecta cu inconștientul colectiv și să-ți transmiți mesajul în lume. Sfârșitul săptămânii, în special vineri, 8 iunie, aduce promisiunea unor evenimente sociale pline de viață și șansa unei întâlniri interesante, spectaculoase aș spune, încurajată de un tranzit bun, cald și puternic, în același timp. Lasă-te dus de val și poți afla că aveți multe în comun.

Relația este în centrul atenției încă de la începutul săptămânii, și ar trebui să te poți lăuda cu ceea ce ai obținut până la sfârșit. Ideea că trebuie să se întâmple și asta te va impulsiona atunci când vei fi tentat să renunți. Romantismul face apel la soluții creative la sfârșitul săptămânii, dar nu ai răbdare pentru toate acestea. Concentrează-te pe imaginea partenerei/ului tău pentru a veni cu câteva idei interesante.

Profesional, lucrurile ar putea încetini acum. Comunicarea ar putea fi confuză, iar mașinile și tehnologia ar putea să se defecteze. Planifică-ți munca astfel încât să ai timp pentru fiecare lucru în parte. Pe de altă parte, simți nevoia puternică de a-ți extinde orizonturile. Acest lucru ar putea fi mai bine decât să te ții de tradiție. Posibil să te confrunți cu niște oameni stresați sau foarte emotivi. Fii atent și fă tot ce este mai bine pentru a asculta cu atenție.

Pentru tine este o perioadă de expansiune și noroc acum, precum și de schimbări și de înțelegere. Astrele sugerează că este mult mai bine ca de obicei, mai ales când se pune problema banilor. Aspectele însă pot afecta relațiile personale și profesionale. Asigură-te că știi ce vrei dacă îți dorești un alt loc de muncă sau faci un nou plan de investiții. Cineva pe care îl cunoști bine va fi în stare să te ajute.

Sănătatea unui prieten poate avea un impact puternic asupra ta. Poți învăța ceva despre cum să te îngrijești mai bine de tine. Starea lui sau a ei nu poate fi ignorată, nici măcar sănătatea. Întotdeauna merită să fii în siguranță. Alți prieteni te pot inspira să te alături unui club de de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top