Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 24 - 30 iunie 2018 - Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018 – Berbec

Berbec

Începeți săptămâna cu un spirit jucăuş și pus pe şotii, pe măsură ce Mercur se îndreaptă se apropie de conjuncţia cu Venus şi de trigonul cu jovialul Jupiter. Venus în opoziţie cu Marte și cu Mercur în opoziţie cu înverșunatul Pluto, aduc o mulțime de oportunităţi pentru a discuta, pentru a demara o afacere, și de a face conexiuni noi și profitabile.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 24 – 30 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Marte în sector social ar putea să te încurajeze să acţionezi şi să îţi impulsioneze spiritul.

S-ar putea să existe o anumită tensiune în jurul unor aspecte, în special în această săptămână, când sentimentele tale sunt mai vulnerabile şi îţi pot provoca supărări. Cineva cu care te întâlnești sau cu care lucrezi te-ar putea determina să îţi doreşti să preiei controlul asupra corpului tău. Dacă alții par să te descurajeze, încercă să nu o iei personal. Și ei ar putea fi sub presiune. Dacă poți evita să fii prins în argumentaţii inutile, este cu atât mai bine.

Vrei să pui capăt unei relaţii, dar nu eşti sigur dacă asta vrei. Uneori, anumite momente petrecute cu persoana potrivita pot dura o viata. Trebuie să participi la o grămadă de activități care să sporească adrenalina pentru a face faţă sfârșitului de săptămână, deoarece chiar și tu ai o limită. Asigură-te că întâlnirea este una de divertisment înainte de a face o rezervare pentru o lecție de skydiving sau de bicycle track pe munte.

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018 – Berbec

Profesional este o perioadă foarte stabilă când poți obține multe. De asemenea, este ideală pentru curățenie și organizare, aşa că orice sarcină te îndeamnă la acțiune și o poți îndeplini cu succes. Un bărbat mai în vârstă, poate un șef, te laudă pentru o muncă bine făcută, dar şi pentru abilitățile organizatorice. Ar putea exista însă unele conflicte. Fii deschis şi fă lucrurile diferit.

Financiar încă mai lași ideile să zboare. Este posibil să fie nevoie să știi mai multe despre nevoile, dorințele și obiectivele tale. Cu toate acestea, uneori puțin din aceste lucruri parcă este prea mult. Ţi se cere să fii mai serios în ceea ce privește relațiile profesionale. Vrei să înveți cum să foloseşti experienţa de viață ca să faci bani.

Sănătatea este o sabie cu două tăișuri. Dacă îţi poți păstra mintea în funcțiune, aceasta va face minuni pentru tine. Dacă ai tendința să trăieşti cu ideea că ar putea fi ceva în neregulă cu corpul tău, este pentru că energia ta este foarte scăzută, ceea ce ar putea provoca o reacție negativă. Foloseşte-ţi mintea pentru a rămâne în vârf.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top