Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Pești

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Pești. O conversație caldă sau șansa de a relua relaţia cu cineva poate face începutul săptămânii foarte special și optimist pentru tine. După câteva săptămâni pline de evenimente, următoarele câteva pot fi mai calme și mai ușor de traversat.

Pe măsură ce Soarele începe să valseze prin Casa a 3-a a comunicării şi gândirii, mintea ta se poate îndrepta spre acțiuni și idei mai practice.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Pești

Planurile îţi pot îmbunătăți securitatea interioară, îţi pot spori afacerea sau îţi poate îmbunătăți stilul de viață. Cu toate acestea, pe măsură ce Saturn și Pluto intră în mişcare retrogradă, ai putea dori să îţi restructurezi viața socială în următoarele săptămâni și luni și să eviți un anumit prieten care poate fi invidios față de tine. De fapt, ai putea decide să rupi relația dacă lucrurile nu se schimbă.

Există aspecte pozitive și pentru aceste influențe, deoarece prietenii adevărați acţionează într-o atmosferă de sprijin reciproc.

Ești foarte intuitiv, fapt care poate fi un instrument eficient de stabilitate. Un sentiment bun sau rău despre cineva ar trebui să fie un semn solid cu privire la direcția pe care o vei lua. Nu eşti pregătit să te joci în weekend, așa că oricine nu vă tratează cu îngăduinţă și afecțiune ar trebui imediat eliminat din aria pretendenţilor. Există prea mulți alți pești în ocean pentru a face față şi celor care nu te adoră!

Permite intuiției să te ghideze în legătură cu o propunere de afacere. S-ar putea să fi avut îndoieli în privința asta, dar, în adâncul tău, simți că ar putea fi un lucru bun pe termen lung. Încrede-te în instinctele tale și fă ce ți se pare că este cel mai bine pentru tine.

În ansamblu, este un moment bun pentru a face progrese, mai ales dacă lucrezi într-un mediu corporatist sau de stat. Aspectele sugerează că sunteți ales pentru a face lucruri mai mari.

Axa relaţională este evidențiată, ceea ce înseamnă că ai putea fi tentat să socializezi mai mult, să întâlneşti oameni noi și să cultivi grupurile sociale. Cu toate acestea, s-ar putea să fii tentat să acţionezi acum sau să vinzi o bucată dintr-o proprietate chiar şi cu un profit mai mic doar pentru a ieși din impas. Mişcaţi-vă atent pentru a nu regreta mai târziu.

S-ar putea să te inspiri şi să faci schimbări în bucătărie pentru a simplifica pregătirea produselor alimentare. Este un moment potrivit pentru a te gândi la gadgeturile și vasele de care ai nevoie pentru o alimentaţie sănătoasă şi pentru a prepara mâncărurile care încurajează sănătatea. O scurtă cură de detoxifiere ar putea, de asemenea, să îţi ajute sistemul nervos şi organismul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top