Connect with us

Revistateo.ro

Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Gemeni. Creativitatea debordantă de care vorbeam şi săptămâna trecută, continuă să le aducă beneficii sub formă financiară, apreciere şi recunoaştere ceea ce le dă acel grad de stabilitate după care aleargă ei de multă vreme.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Gemeni

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Sunt poate cei mai cei mai liniştiţi şi mai degajaţi nativi.

Nu pun la suflet lucrurile care îi deranjează, ignoră ceea ce pe alţii i-ar speria şi fac doar ceea ce le spune instinctul să facă.

Fiecare zi este o nouă experienţă pentru ei şi de fiecare dată promit că vor învăţa cât mai multe din ceea ce li se întâmplă.

Degajați şi deschişi la experienţe noi nu se vor da în lături să intre în tot felul de combinaţii care de care mai ciudate şi din care, cu nonşalanţa tipică, nu vor lua decât ceea ce îi interesează pe ei.

Totuşi, intrarea în retrogradare a stăpânului lor Mercur, pe 22 martie îi va destabiliza sufleteşte şi mintal!

Afectiv nu aş putea spune că lucrurile merg ca pe roate pentru simplul motiv că ei sunt foarte detaşaţi sentimental şi de aici riscul ca relaţia să ia o turnură neplăcută, cu o finalitate neaşteptată.

Din acest punct de vedere cel mai bine le merge nativilor care sunt singuri. Cei care ştiu că au o componentă scorpionică pe axa iubirii să evite conflictele dure pentru că vor deveni agresivi, ceea ce nu prea e bine.

În sânul familiei disputele părinţi-copii cunosc cote alarmante pentru tineri, mai ales dacă unul din părinţi sau bunici, mă refer la părintele şi bunicul de sex opus au probleme de sănătate grele şi care urmează să se rezolve chirurgical.

Cât priveşte sănătatea lor, răcelile se repun pe tapet cu întreaga plajă de afecţiuni – renale, cistite, pielite, prostatite ş.a. Vârstnicii să fie atenţi la imunitate, mai ales femeile. Poate marea lor enigmă, săptămâna aceasta, să se numească dragoste.

Ştiu să dăruiască, ştiu să se apropie, ştiu să iubească şi totuşi partenerii lor simt un soi de detaşare în atitudinea lor pe care nu o agreează, deoarece le dă senzaţia de răceală, nicidecum de căldură sufletească, aşa că zilele de 22, 23, 24 martie ar putea fi zile destul de incerte pentru nativi Gemeni din acest punct de vedere.

Profesional sunt pe val, demonstrează, dacă mai era nevoie, că sunt omul potrivit la locul potrivit şi este posibilă găsirea a unei a doua slujbe, part time, care le poate băga bani frumoşi în buzunare, dar şi certitudinea stabilităţii locului de muncă în condiţiile în care instituţia sau firma în care lucrează se restructurează.

Spontaneitatea ideatică şi comunicarea îi transformă în vedete, dar să fie atenţi că accesele de vedetism nu le fac bine. Calmi şi ponderaţi pot găsi răspunsuri acolo unde nimeni nu se gândeşte să le caute.

Le-aş sugera însă atenţie la versatilitate, la micile minciuni care cred ei că sunt inerente, dar care de fapt sunt o obişnuinţă, pentru că ar putea să le joace feste.

Se bucură de încredere şi de apreciere, creativitatea le este răsplătită pe măsură şi s-ar putea bucura de o promovare pe care o aşteaptă de mult timp.

Pentru adulţi este măsura talentului lor de a se ridică deasupra timpului şi a demonstra că Gemenii nu cunosc noţiunea, că spiritul şi mintea lor le sunt la fel de tinere ca în urmă cu 20 de ani.

Cel puţin zilele de 19-21 martie vor fi zile de excelenţă pentru unii dintre ei, ceea ce nu îi va scuti nici de bârfa şi nici de invidia colegilor.

Stau foarte bine, deocamdată, şi din punct de vedere financiar. Să se pregătească pe 22 şi 23 martie să primească nişte bani neaşteptaţi sau să fie cooptaţi într-un proiect de anvergură cu promisiunea unei retribuiri pe măsură.

Ziua de 24 martie le poate aduce un premiu sau o schimbare de statut financiar, li se mai adaugă o treaptă de salarială sau un spor de venit.

Gemenii care lucrează în instituţii financiare sau în structuri care ţin de economic pot da lovitura vieţii lor pe 18 martie.

Condiţia însă este să caute acolo unde nimeni nu se gândeşte. Posibil să fie vorba şi despre un alt loc de muncă sau despre o ofertă de la o firmă mare sau o instituţie de anvergură internaţională. Cei care sunt pe cont propriu, discută, discută şi semnează. Lucru care nu este rău deloc. ​

Ca sănătate, în continuare rămân problematice răcelile de toate felurile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top