Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Balanță. În această săptămână, poți să dai sau să ceri sfaturi legate de carieră sau o ambiție personală. Mercur s-a mutat săptămâna trecută într-un sector mai proeminent al temei tale natale, deci ar putea să îţi fie de ajutor şi să te conectezi cu oamenii potriviți.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Dacă eşti suficient de generos pentru a-ţi împărtăși propriile experiențe, ai face o impresie bună. Luna, la începutul săptămânii, este Casa carierei şi ar putea fi un punct de cotitură. Dacă ai sperat să faci o pauză, poziţia te poate încuraja să îţi iei o perioadă de relațare.

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Balanță

Ar putea, de asemenea, să coincidă cu dorința de a obține certificarea într-un domeniu sau de a intra într-o cursă contra cronometru care ar putea fi folositoare în viitor. Venus se îndreaptă şi ea spre Casa carierei, conjunctă cu Nodul Nord, și această influență pozitivă te poate face să vezi spectacolul în ansamblu. Vei atrage privirile tuturor și toată lumea va observa asta.

Sentimental este posibil să te afli practic în fața unei dileme romantice. Inima vrea să te conducă, dar probabil că nu vei ajunge acolo unde ţi-ai dori să fii. Îți place spontaneitatea, dar nu poate fi întotdeauna ingredientul principal al vieții tale sentimentale. Cu cât vei fi mai relaxat în weekend, cu atât vei avea mai multe întâlniri. S-ar putea să pari oarecum naiv/ă, dar eşti foarte supărat/ă sau dur/ă cu tine, ceea ce spune multe.

Profesional, stresul din ultimele săptămâni pare să continue. Energie te poate face să devii şi să te simți deosebit de anxios. Petrece-ţi timpul pentru a curăța și a pune spațiul de lucru în ordine. Actualizează-ţi obiectivele și scopurile. Fă liste noi dacă este necesar. Toate aceste eforturi te vor ajuta să te simți mai concentrat și să ai situaţia sub control. Îmbunătățirea constantă a talentelor îţi va aduce beneficii pe termen lung. Este bine că nu simţi că nu reușești să fii perfect.

Financiar, săptămâna aceasta ar putea fi o provocare pentru tine. Ai putea să simți că cineva te obligă să faci ceva împotriva voinței tale. Dar Universul încearcă pur și simplu să te împingă spre viața ta particulară și spre sentimentele tale interioare. Acestea ar putea dezvălui ceva important cu privire la modul de a face bani pe termen scurt. Lucrul la domiciliu ar putea fi o asemenea opțiune.

Sănătatea ta continuă să fie importantă. Ai șansa de a lua o pauză și de a decide unde vrei să mergi. Dacă simţi că araţi rezonabil, poți să treci la nivelul următor. Dacă nu ai fost niciodată implicat într-un program de fitness, îţi recomandăm să începi un asemenea demers.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top