Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 24 - 30 iunie 2018 Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 11 – 17 martie 2018 LEU

Horoscop săptămânal Minerva 11 – 17 martie 2018 pentru zodia Leu.

Leu

Pentru nativii Leu adaptabilitatea ar trebui să fie strategia cheie de supraviețuire în săptămâna care vine. Cu cât se îndoiesc mai mult de ceea ce pot, cu atât riscul de a distruge ce au construit până acum este mai mare, cu alte cuvinte, cu cât sunt mai rigizi, cu atât se vor bloca mai rapid. De aceea, maleabilitatea îi poate ajuta să gestioneze situațiile mai confortabil, se vor face mai plăcuți și vor avea mai mult succes.

Aș tinde să spun că prima zi din săptămână este o perioadă excelentă pentru învățare, pentru descoperirea de sine, pentru informații care să îi ajute să meargă mai departe. Să-și urmărească intențiile, dar să nu exgereze. Apoi, pe 15 și 16 martie prietenii vor fi cele mai bune surse de remontare energetică, dar și o modalitate de a le arăta acestora că le pasă de ei.

Posibilitatea unui parteneriat pe 16 și 17 martie, dar să nu se grăbească să spună da, ci să analizeze toate posibilitățile. Vor fi preocupați și de lucrurile profunde ale vieții, de stimularea abilităților psihice și intuitive care pot fi puse în evidență de diverse cursuri de dezvoltare personală.

Relațional. Din acest punct de vedere o săptămână destul de liniară. În 11 și 12 martie, fizic, emoțional și mental, vor reacționa așa cum le este obiceiul, cu patimă, dar și cu sensibilitate și deci, nu în ultimul rând, vor fi romantici. Dacă nu le iese din prima, stați liniștiți că le va ieși din a doua încercare.

Ei când încep o relație dau totul, dar când constată că sentimentele le sunt călcate în picioare, pun urgent punct. În cazul în care au nevoie de spațiu, familia sau partenerul ar trebui să înțeleagă acest lucru și să-l acorde, după cum și ei vor trebuie să fie de acord ca partenerul să ia o anumită distanța și să gândească lucrurile la rece atunci când este cazul. Dacă vor să discute, își vor face timp și pentru asta.

Tinerii se aruncă în relații, cu capul înainte, semn al ardorii cu care iau lucrurile mai ales în perioada 11– 12 martie, dar mai ales este semn că au găsit persoana pe care o caută de prea multă vreme. Când este cazul, ştiu cum să se comporte, așa că să nu vă surprindă dacă-l veți întâlni pe inegalabilul Leu într-o locație romantică, luând cina la lumina lumânărilor.

După 14 martie prietenii nu trebuie să se mai bazeze pe ei, deoarece extrem de detașați, sunt preocupați de problemele profesionale. Își revin subit, după 17 martie, când preocuparea pentru familie sau pentru iubire le va aduce noi provocări.

Profesional. Vor avea parte luna aceasta și de suișuri și de coborâșuri și de răsturnări de situație și de transformări neașteptate, dar de și surprize, toate venind dinspre locul de muncă, lucru deloc rău. Dacă vor fi rigizi, nu vor face altceva decât să primească lovituri sub centură, dacă însă se dovedesc maleabili, au șansa de a fi în formă, ba chiar cu o capacitate sportă de a reorganiza lucrurile la locul de muncă.

Financiar. Săptămâna este bună pentru plata datoriilor, să îi ajute pe alții să prospere, să reducă costurile la locul de muncă, dar și cheltuielile administrative, să revizuiască proiectele de transformare personale, să plătească un abonament la o sală de fitness sau la bazin, ori pentru un program de detoxifiere, cheltuieli care circumscriu unei necesități fiziologice, dar și mentale.

Sănătate. Flexibilitate. Maleabilitate. Adaptabilitate. Mișcare. Iată Formula celor 4 care îi poate ajuta să-și recupereze forțele pentru că au nevoie de așa ceva. Atenție de odihnă și la stările de surescitare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top