Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 1 - 7 aprilie 2018 Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Scorpion. Deocamdată lor le merge din plin, sunt avantajaţi cei care lucrează în străinătate.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Cred că săptămâna aceasta va fi şi pentru ei una a recoltelor, în sensul că le vin bani, atât din familie cât şi din varii locuri şi locaţii pe unde mai vieţuiesc ei atunci când vor să câştige un ban în plus.

Sunt avatajate serviciile de culegere a informaţiilor, de întocmire de dosare, activităţile de investigare, cam tot ce acoperă zona lor de acţiune sau alte câmpuri de interes.

Foarte activi, mai ales în arii strategice. Pe de altă parte se încearcă o reconectare prin comunicare cu familia, lucru bine gândit. Vor face multe drumuri, unii vor pleca în concediu, alţii în interes de serviciu, dar una peste alta viaţa lor se dinamizează şi vor alerga de colo colo ca să-şi dovedească utilitatea.

De asemenea, o perioadă fastă pentru cei care lucrează în domeniul relaţiilor externe, a administraţiei, a informaţiilor şi a sănătăţii, domenii în care puterea este cea care impune calea.

Acum se concep strategii care să cuprindă segementele amintite, vin şi fondurile nu trebuie decât să acţioneze. Totuşi, şi am mai spus asta, pentru unii Scorpioni problemele acestor nativi continuă vină dinspre drumuri, fie nu ajung acolo unde şi-au propus sau au promis, fie sunt obligaţi să meargă unde nu le convine, fie ies la iveală fapte de mult consumate ceea ce îi supune orobiului public, ceea ce le creează o stare de indispoziţie.

Familia le este alături lucru care nu aş putea să le spun despre copii, dacă sunt mici nu înţeleg ce se petrece, dacă sunt mari sunt rebeli.

Dacă nu sunt căsătoriţi, dar au o relaţie există riscul ca aceasta să se încheie, mă refer la femei care vor fi obligate să aleagă între profesie şi familie şi mai mult ca sigur vor alege profesia pentru că vor bani şi afirmare. Este posibil să-şi surprindă anumite lucruri despre partenerul sau partenera de viaţă, lucruri pe care nu le cunoştea şi asta ar putea schimba perspectiva asupra relaţiei. Zile fierbinţi: 1 şi 2 aprilie.

Se încearcă reînnodarea relaţiilor cu cei din familie, nu este vorba de faptul că nu discută cu cei din familie, dar ei o fac doar în limitele necesarului, dacă s-ar putea monosilabic ar fi şi mai bine şi sunt mai mult plecaţi.

Acum îşi doresc să stea mai mult pe acasă, se interesează de problemele partenerului de viaţă, de cum merg copiii cu şcoală, despre nevoile rudelor apropiate.

Zile bune: 3, 4 şi 6 aprilie. În cuplurile tinere dragostea funcţionează ceas, ele confirmând zicala, dacă mai era nevoie, că în pat se rezolvă toate problemele.

Nu se întrevăd probleme pe frontul muncii, mai degrabă aş spune că este un soi de monotonie pe care vor să o spargă şi vor reuşi, mai ales acolo unde sunt şefi, prin reorganizarea muncii şi replanificare obiectivelor, prin teren pe care să îl facă toată lumea şi şef şi subordonat şi chiar vor încerca să îi ajute pe care care nu se descurcă prin sugestii şi aprecieri.

Nu mai împung la propriu, o fac doar prin voce. Toată săptămâna este bună din acest punct de vedere. Lucrurile cunosc o curbă ascendentă sau ca să folosesc un termen la modă, sunt în trend, dar nu pentru multă vreme, repet, nu de alta, dar nativilor Scorpion nu le place un loc de muncă supus transformărilor sau în permanentă schimbare.

Au nevoie de un loc de muncă şi de o poziţie socială care să le asigure liniştea sau cel puţin le provoacă inteligenţa şi îi obligă să aibă iniţiativă. Zile de criză: 3 şi 4 aprilie.

Financiar spuneam că banii se adună, se adună aşa cum nici ei nu sperau, ziua de 1 şi 2 aprilie fiind grăitoare în acest sens.

Este posibil să se hotărască pentru schimbarea unor lucruri în casă, dar la fel de bine, să decidă împreună cu familia să ia o rudă în vârstă în îngrijire pentru a asigura o viitoare casa copiilor

Ca sănătate, atenţie la zilele de 4, 6 și 7 aprilie, când pot avea loc accidente casnicie, din neatenţie, fireşte şi care se pot solda cu sângerări masive încât va fi nevoie de intervenţia medicului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top