Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 1 - 7 aprilie 2018 Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Leu

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Leu. Nu se poate vorbi chiar despre o relaxare totală, totuşi, în comparaţie cu săptămânile care au trecut, lucrurile s-au mai liniştit, dar putem vorbi pentru câteva zile de câştiguri aşteptate.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Sunt adulaţi, remarcaţi, aclamaţi la scenă deschisă dacă trebuie, reuşesc în tot ce-şi propun, ce mai, pentru ei, timp de un an, Norocul cu N mare va fi cel care va face jocurile. Este, dacă vreţi, un soi de ruletă a destinului în care numerele norocase pot aparţine acestui semn, dar şi semnului său polar, Vărsător şi celorlalte semne de foc, Berbec şi Săgetător sau de aer, Gemeni şi Balanţă.

De cele mai multe ori opoziţia lucrează prin complementaritate, să nu uităm aceste lucru. Cred că este o perioadă de reflecţie asupra ceea ce a fost şi asupra a ceea ce va veni, un fel de răscruce, momente de cotitură pe care nu le încearcă decât odată la 12 ani, cei care au acum probleme au fost atenţionaţi de-a lungul vremii, iar cei care acum încearcă să cuantifice sau să facă un bilanţ, vor realiza că semne au fost de foarte multă vreme, doar că nu au ştiut cum să le interpreteze, dar mai este un lucru important.

Chiar dacă relaţional nativii acestui semn vor lua decizii irevocabile, nu înseamnă că nu vor cunoaşte fericirea sau nu vor mai încerca să intre în vreo relaţie, nicidecum.

Pot apărea însă situaţii în care, de exemplu, un cuplu nu poate avea copii şi decide pentru o inseminare şi taman pe când să meargă la spital află că vine barza pe cale naturală. Sau într-un cuplu fără copii, soţul calcă pe lângă şi cealaltă rămâne însărcinată şi va fi pus să aleagă, ori decid de comun acord să înfieze un copil, toate acestea sunt posibile după 2 aprilie.

Dar poate cea mai dură lecţie dată unui Leu, din acest punct de vedere, este acela când cuplul se desparte, iar soţul Leu care ani la rând şi-a învinuit soţia că nu poate avea copii, să afle cu stupoare că fosta lui parteneră a ajuns mamă şi începe să se întrebe, oare copilul pentru care am lăsat-o este al meu!?

Cuplurile mature vor trăi acea stare de bine în doi după care au avut nostalgii, iar cei tineri pot cunoaşte pentru prima oară ce înseamnă să fii îndrăgostit.

Pentru Leoaice este momentul propice să aplice strategii educative, dar, în acelaşi timp, să-şi mângâie puii fără teama că aceştia şi-o vor lua în cap. 28 şi 30 aprilie sunt zile numai bune. Mulţi Lei se vor bucura de plăcerea de a fi cu familia în locuri pe care de mult voiau să le viziteze sau într-o staţiune în care să fie departe de lumea dezlănţuită.

Profesional nu cred să fie probleme cu condiţia ca cei tineri să fie atenţi cum vorbesc sau ce pretenţii au, că ar putea primi o lecţie usturătoare.

Pot să fie foarte buni, din orgoliu să-şi dea demisia, iar apoi să-şi rumege furia clocotitor, dar să nu se aştepte ca cineva să se roage de ei să se întoarcă.

Singurele care îi pot deranja sunt atacurile unor colegi invidioşi pe popularitatea lor, dar care nu ajung nici pe departe să le egaleze felul de a se purta cu oamenii, modul de a concepe proiecte şi strategii de acţiune sau să iniţieze relaţii de colaborare aşa cum o fac Leii. Foarte bună a doua parte a săptămânii ca să contracareze orice atacuri.

Financiar nu aş crede să stea prost, poate Leoaicele să fie nemulţumite de un partaj sau de moştenirea pe care au primit-o şi să işte scandal, iar de aici până la proces va fi mai puţin de un pas.

Ca sănătate să aibă grijă la stările de tensiune şi în continare la digestie, riscul de îmbolnăviri este mare. Cei care au ignorat problemele de sănătate, în special cele cardio-vasculare, pot avea probleme serioase. Atenţie, toată săptămâna!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top