Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Vărsător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Vărsător. Luna Nouă de marți vine cu mari schimbări și pentru nativii zodiei Vărsător, care trebuie să fie mult mai toleranți în această perioadă și să nu intre în conflicte.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nativii zodiei tind să se lupte până în pânzele albe ca să câștige anumite argumente cu partenerul de viață sau cu prietenii și la locul de muncă. Zilele acestea, s-ar putea să fie puși la punct de cineva care poate avea mai multă experiență de viață sau mai multe cunoștințe într-un anumit domeniu.

Acest lucru nu trebuie să te descurajeze, ci trebuie să te determine să accepți că faci uneori și greșeli, dar că cei dragi țin la tine oricum. Luna Nouă te ajută și în plan financiar să faci rost de banii de care ai nevoie. Fie poate fi vorba despre un împrumut sau despre o moștenire, nativii zodiei Vărsător au mari șanse ca până la finalul săptămânii să se trezească cu mai mulți bani în cont.

Însă, pe cât de repede vin banii, pe atât de repede se duc dacă nu ești mai atent la cheltuielile pe care le faci. Păstrează și pentru zile negre, deoarece nu se știe niciodată când ai putea avea mari nevoie de ei.

Evită pe cât posibil zilele acestea discuțiile în contradictoriu cu șefii sau cu colegii. Nu se preconizează nimic bun din ele și ai putea avea numai de pierdut. Așa că puțină precauție nu strică niciodată.

Fii mai atent la starea de sănătate

În cazul în care ești singur, săptămâna aceasta este foarte probabil să te îndrăgostești de o persoană cu care în mod normal nu ai comunica deloc. Fie se află în alt oraș, fie sunteți complet diferiți, oricare ar fi situația, este o adevărată provocare pentru tine. Vei face tot posibilul să păstrezi lângă tine această persoană. Cei care au o relație de lungă durată au ocazia să își consolideze relația. Își pot face planuri de viitor, pot planifica vacanțe și pot ieși mai des.

Nu se anunță probleme majore în privința sănătății, însă puțină prevenție nu a făcut rău nimănui. Așadar, poți adopta un stil de viață mai sănătos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top