Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 INTEGRAL

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 INTEGRAL. Urmează o perioadă dificilă pentru câteva zodii, care trebuie să se gândească de două ori înainte de a face niște lucruri.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

BERBEC: Săptămâna aceasta va fi una extrem de importantă pentru tine din punct de vedere carieristic. Citește continuarea AICI.

TAUR: Nu aduce anul ce aduce săptămâna aceasta pentru tine. A sosit momentul să privești bine înainte, să ții capul sus, să nu te mai plângi de lucrurile care nu îți ies.  Citește continuarea AICI.

GEMENI: Așadar, sfera comunicațională va fi cea mai intensă în perioada cuprinsă între 8 și 14 octombrie. Nu e de mirare că vei deveni mai vorbăreț, poate chiar suspect de vorbăreț pentru cei din jur. Acest tupeu benefic pe care îl ai, curajul de a spune lucrurilor pe nume te va ajuta să la arăți celorlalți cine ești și ce vrei cu adevărat de la viață.  Citește continuarea AICI.

RAC: Perioada dintre 8 și 14 octombrie va fi una plină de oportunități de care numai dacă nu vrei nu profiți. Din punct de vedere profesional ți se vor deschide porți noi, ți se vor face tot felul de concesii, așa că ai toate motivele de bucurie din lume.  Citește continuarea AICI.

LEU: Săptămâna debutează cu promisiuni din partea persoanei iubite, promisiuni pe care le treci sub semnul întrebării.  Citește continuarea AICI.

De altfel, toată săptămâna va fi una sub auspiciile temerilor că tot ceea ce trăiești nu are o bază solidă. Adică îți este bine, ai parte de momente frumoase, de gesturi tandre, de atenție, dar parcă ți se pare că e prea frumos să fie adevărat.  Citește continuarea AICI.  Citește continuarea AICI.

FECIOARĂ: Din punct de vedere relațional, vei avea parte de momente interesante. Redescoperi vechi prieteni, oameni minunați la care nu aveai de mult acces, pe care i-ai pierdut o dată cu trecerea timpului.  Citește continuarea AICI.

BALANȚĂ: Este săptămâna în care Luna nouă de marți are loc tocmai în zodia Balanței, iar acest lucru îi sporește gândul nativului Balanță spre lucruri mărețe. Poate fi vorba de o simplă schimbare de look în cazul celor mai conservatori dintre ei sau despre o schimbare a locului de muncă, a locuinței și, de ce nu, chiar și a partenerului.  Citește continuarea AICI.

SCORPION: Luna Nouă de marți aduce neliniște în cuplul nativilor zodiei Scorpion. Unele lucruri din trecut pot ieși acum la iveală și ar trebui să fii pregătit pentru orice urmează să afli. Poate fi vorba despre niște greșeli ale partenerului din trecut sau chiar de greșeli de-ale tale.  Citește continuarea AICI.

SĂGETĂTOR: Este săptămâna perfectă pentru nativii zodiei să rezolve toate problemele pe care le au la locul de muncă și să cunoască succesul. Luna Nouă de marți le deschide drumul nativilor zodiei pentru a se bucura de roadele muncii lor.

A venit momentul pentru noi beneficii, pentru promovări sau pentru simple aprecieri ale șefilor în fața celorlalți colegi.   Citește continuarea AICI.

CAPRICORN: Dacă ai avut parte de o perioadă mai complicată și ai simțit că în ultima vreme nu ești apreciat suficient de mult pentru dăruirea ta, în această săptămână, lucrurile încep să se schimbe în bine. Schimbarea vine de la tine, iar munca pe care ai depus-o este observată de cine trebuie și nu este exclus ca să primești o promovare la care visezi de mult timp.  Citește continuarea AICI.

VĂRSĂTOR: Nativii zodiei tind să se lupte până în pânzele albe ca să câștige anumite argumente cu partenerul de viață sau cu prietenii și la locul de muncă. Zilele acestea, s-ar putea să fie puși la punct de cineva care poate avea mai multă experiență de viață sau mai multe cunoștințe într-un anumit domeniu.  Citește continuarea AICI.

PEȘTI: Luna Nouă de marți te ajută să treci mai ușor peste gândurile negative pe care le-ai avut în ultima perioadă. O ieșire cu cei dragi departe de casă, o petrecere sau niște cumpărături îți pot schimba imediat starea de dispoziție. Cărțile se află la tine, așa că gândește-te bine cum le joci în această săptămână.  Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top