Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal 4 - 10 Ianuarie 2016

Horoscop saptamanal

Horoscop saptamanal 4 – 10 Ianuarie 2016. Afla cum te influenteaza Luna Noua!

Vrei sa stii ce spun astrele despre cum incepi anul 2016? Afla citind Horoscop saptamanal 4 – 10 Ianuarie 2016!

Horoscop saptamanal 4 – 10 Ianuarie 2016 BERBEC

Luni si sambata vei avea o problema de personalitate – esti prea orgolios si te pui contra parerilor tuturor celor din jur. Ai grija sa nu strici relatiile!

Luna Noua care se arata duminica iti influenteaza casa carierei. Vei fi recompensat pentru anumite lucruri pe care le-ai facut anul trecut si eu ramas nerasplatite. Vei avea parte de multumiri si din partea superiorilor.

Ai grija la colegii invidiosi!

Horoscop saptamanal 4 – 10 Ianuarie 2016 TAUR

Luna Noua te va face sa fii mai melancolic decat de obicei. Iti va oferi ragaz si inspiratie sa te gandesti la viata, la planuri de viitor si la perspectivele tale.

De asemenea, Luna Noua isi va „baga coada” intre nativii zodiei Taur si rudele partenerului de viata. Va incuraja Taurul sa spuna clar ce probleme exista in familie, lucru care va restabili pacea si armonia cu aceste rude.

Este o saptamana in care Taurul, mai mult sau mai putin constient, isi construieste viitorul.

CITESTE SI: HOROSCOP TRIMESTRIAL. Ce iti rezerva astrele pentru lunile ianuarie, februarie si martie 2016

CITESTE SI: Cat de bine vei sta cu banii in luna ianuarie 2016, in functie de zodie

Horoscop saptamanal 4 – 10 Ianuarie 2016 GEMENI

Gemenii vor trece prin multe schimbari care ii vor afecta emotional destul de tare. (Re)impacari, noi prietenii, marturisiri in familie, toate acestea sunt posibile, datorita conjunctiei astrelor.

Luna Noua se formeaza in Casa Banilor pentru gemeni. Vor incheia un contract important si care va avea o importanta deosebita pe termen lung. Atentie ca aceasta intelegere sa nu il implice pe partenerul de viata, caci s-ar putea naste conflicte!

Gemenii vor invata sa diferentieze aspectele profesionale de cele personale.

Horoscop saptamanal 4 – 10 Ianuarie 2016 RAC

De la mijlocul saptamanii, Racul incepe sa se simta cam rau si incearca sa ia decizia radicala de a manca mai sanatos. Asa ca va avea grija sa isi schimbe urgent meniul zilnic!

Luna Noua are o influenta puternica asupra Racului, fiind astrul care guverneaza aceasta zodie. Asa ca isi pune amprenta in viata personala a nativilor din Rac, ce vor reusi sa gaseasca un partener de viata sau sa isi consolideze relatia cu partenerul pe care il au deja.

Racii vor avea un inceput de an mai greu, dar nu este niciun motiv de ingrijorare!

Horoscop saptamanal 4 – 10 Ianuarie 2016 LEU

Leii vor avea o saptamana plina, agitata si destul de grea, la munca. Vor reusi sa dea ce au mai bun si sa exceleze! Totusi, aceste eforturi se for vedea in starea lor de sanatate : Leii vor suferi de dureri de spate, pentru care e nevoie sa mearga la control!

Luna Noua influenteaza relatia de cuplu care va fi destul de agitate cam in toate zilele saptamanii. Este nevoie de diplomatie pentru a gasi calea de mijloc.

La finalul saptamanii abia, Leii isi gasesc echilibrul.

Horoscop saptamanal 4 – 10 Ianuarie 2016 FECIOARA

Fecioara va incerca tot felul de remedii naturiste sau tratamente inovatoare, insa nu este tocmai un lucru bun sa faca aceste lucruri fara a se sfatui cu un medic inainte. S-ar putea sa-si piarda si timpul si rabdarea in cautarea unui leac miraculos…

Luna Noua de duminica va influenta Casa Speculatiilor Financiare, lucru care ii va aduce nativului din zodia Fecioara posibilitatea de a castiga bani dintr-o pasiune sau dintr-o idee sclipitoare.

Pe plan sentimental, totul e roz pentru Fecioare!

Citeste continuarea Horoscopului pe pagina URMATOARE!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top