Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Scorpion. Urmează o săptămână de frământări pentru nativii zodiei Scorpion, care au nevoie să afle niște lucruri la care încă nu au răspunsuri. Fie că este vorba despre viața de familie sau de carieră, nativii zodiei Scorpion fac alegeri radicale săptămâna aceasta, iar în unele cazuri vor regreta amarnic.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nativii zodiei Scorpion care au o relație de lungă durată ar putea să se afle într-un impas și vor fi nevoiți să facă orice pentru a-și recuceri partenerul. Alții, dimpotrivă, vor fi cei care vor aștepta gesturi frumoase din partea partenerului de viață, iar dacă aceste gesturi nu vor veni, vor lua decizii radicale.

Cei care nu au încă un cuplu dar sunt atrași de cineva au astrele de partea lor. Visul de a fi cu cineva se poate împlini și depinde numai de ei de felul în care se vor comporta. Cealaltă persoană va fi fascinată de imaginația nativului Scorpion, dar și de senzualitatea de care poate da dovadă.

În carieră, nativii zodiei Scorpion au șansa de a atrage atenția șefilor, așa că urmează o perioadă aglomerată pentru ei, deoarece trebuie să facă tot posibilul să nu facă greșeli. Chiar dacă nu vor avea multe sarcini de îndeplinit, stresul va fi mult mai mare și acest lucru îi va pune la încercare.

Nativii zodiei nu sunt sfătuiți să facă schimbări în carieră dacă nu sunt pregătiți

Dacă nu se simt pregătiți 100% pentru a face niște schimbări în carieră, ar fi bine să nu se grăbească, pentru a nu da greș. Ocazii vor mai exista, iar experiența în plus îi va ajuta.

Cei care vor să petreacă niște zile libere alături de cei dragi se vor regăsi pe sine, vor fi răsfățați de către acele persoane speciale. Dacă vor merge în călătorie ori în vacanță, nativii zodiei sunt sfătuiți să fie atenți la acte, precum și la bagaje. De asemenea, ar fi bine să fie atenți și la  alimentele pe care le consumă în vacanță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top