Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Rac

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Rac. Marile speranțe vin în viața ta în cele mai neașteptate momente. Faptul că ești o persoană destul de orgolioasă se știe, dar din cauza acestui orgoliu pierzi de multe ori prietenii trainice.

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Rac

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Iată că în perioada cuprinsă între 27 august și 2 septembrie începi să descoperi ce ai de făcut la modul cel mai obiectiv să nu îi mai rănești pe alții cu sinceritatea ta de multe ori brutală. Unii oameni vin la tine ca musca la miere și se lipesc de tine pentru că își dau seama că nu ești un om rău.

Iată că unele prietenii se reînnoadă într-un mod surprinzător chiar. Cât despre situația financiară în aceste șapte zile, nu te aștepta la mari realizări. Nu de alta, dar vor fi câștiguri sub cele scontate, sub evidențele că meriți mai mulți bani.

Niște greșeli tehnice ori de calcule făcute de alții te-ar putea vitregi de sume importante. Poate că este cazul să îți faci provizii de pe acum ori să te gândești la modul cel mai serios la acea afacere care să îți asigure stabilitate financiară.

În orice caz, nu vei avea parte de situații foarte dificile pentru că ești suficient de inteligent să te descurci în orice circumstanță. Mizează pe ingeniozitatea ta în fața cumpenelor de acest tip. Ai grijă până unde duci dependența de anumite lucruri care îți fac rău.

E timpul să reduci din vicii pentru că îți pui sănătatea în pericol și chiar nu e o plăcere să dai mai mulți bani pe medicamente și pe analize medicale de acum înainte, mai ales că vei sta prost cu banii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top