Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Fecioară. Nu aduce anul ce îți aduce luna septembrie! O serie de oportunități vin spre tine ca un taifun pe care nu îl poți ignora! E de bine!

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Fecioară

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Va fi de departe cea mai profitabilă lună din acest an, luna în care îți poți îndeplini mare parte din dorințe. Cu banii vei sta foarte bine, așa că ar fi indicat să îi folosești chibzuit.

Distrează-te, dar mai pune bani și la saltea, căci la ce mână largă ai tu cu toate aceste perspective pozitive te poți trezi oricând în colaps financiar. Oricum ai talentul să ”scapi” de bani foarte repede, oricât de mulți ar intra în buzunarul tău.

Ești nevoit totuși să recunoști aceste lucruri și dacă nu te descurci singur cere ajutorul celorlalți. Din punct de vedere amoros, lucrurile se așază într-un mod armonios.

Găsești persoana potrivită și nu doar pentru aventuri sexuale, ci și pentru conversații mai profunde, pentru toate acele elemente care compun o relație în afară de contactul fizic. Cât despre stilul tău de viață, e bine să continui pe drumul început.

Eforturile tale vor avea efectul scontat și vei reuși să faci tot ce ți-ai propus cu condiția să nu te lași influențat de prietenii delăsători sau de cei care sunt experți în a-i demoraliza pe ceilalți.

Ai parte de multe surprize plăcute în primele zile ale lunii septembrie, mai ales că deja am intrat în perioada zodiei tale, iar tu ești cel mai avantajat până pe 22 septembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top