Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 24 - 30 decembrie 2018

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 24 – 30 decembrie 2018

Horoscop săptămânal 24 – 30 decembrie 2018. Ultima săptămână a anului 2018 vine cu multe surprize pentru toți nativii. Iată cine va petrece sărbătorile în lacrimi, dar și cine va avea niște zile de neuitat.

BERBEC

Se anunță o săptămână plină de surprize pentru nativii zodiei Berbec. Momentele cu persoanele dragi vor fi de neuitat și nu este exclus să apară posibilitatea unei excursii neașteptate.

De asemenea, în această săptămână, nativii zodiei Berbec pot cunoaște pe cineva special. La serviciu, lucrurile sunt calme și pot veni și niște bani, poate o primă importantă de sărbători. Ar fi bine să acorde mai mult timp odihnei și să mănânce mai cumpătat în aceste zile.

TAUR

Nativii zodiei Taur nu își văd capul de treabă în aceste zile, iar sărbătorile îi prind dereticând prin casă, ca totul să fie perfect pentru ei și pentru cei dragi. Relaxarea este apoi cuvântul de ordine al acestor zile. Pe plan sentimental, pot exista niște probleme și discuții cu persoana iubită, iar unii dintre nativi pot încheia anul singuri.

Ar fi bine să lămurească niște aspecte ale relației, înainte de a fi prea târziu. Mai multă prudență în cheltuieli, dar și la locul de muncă, unde lucrurile pot începe să scârțâie în ultimele zile ale anului. Cât despre starea de sănătate, mai multă atenție la răcelile de sezon.

GEMENI
Finalul de an îi poate prinde pe nativii Gemeni într-o nouă relație. Cineva special își poate face loc în viața lor și le poate face o mare surpriză chiar pe final de an.

Cei care sunt deja cu cineva au mai mult curaj să facă un nou pas în relație și nu sunt excluse logodne sau căsătorii în ultimele zile ale lui 2018. Cât despre partea financiară, lucrurile cam scârțâie pentru Gemeni, mai ales dacă au avut de făcut multe cumpărături.

Vor fi ceva mai strâmtorați și poate vor cere un împrumut. Se recomandă mai multp atenție la accidentele casnice, care pot fi mai dese în aceste zile.

RAC

Nativii zodiei Rac pot începe un nou proiect în aceste zile. Pot veni bani mai mulți în casă, lucru care le va permite să își facă deja planul de vacanță. Entuziasmul lor se va revărsa și asupra celor dragi, cu care nativii zodiei Rac vor petrece niște zile de vis.

Sărbătorile îi prind pe acești nativi cu zâmbetul pe buze și extrem de optimiști în legătură cu ceea ce va urma. Ar fi bine să se odihnească și să acorde mai mult timp relaxării.

LEU

Nativii zodiei Leu trăiesc clipe de vis alături de persoana iubită în ultimele zile ale anului. Este posibil ca pentru unii dintre ei să revină în viața lor cineva din trecut și să le schimbe viața definitiv.

Vin vești în aceste zile, amestecate și care le vor da emoții nativilor. Unii dintre ei ar putea să afle niște vești de la birou care îi vor neliniști, alții s-ar putea să primească niște bani în plus.

Se anunță niște zile pe care acești nativi nu le vor uita prea ușor. Mai multă grijă la comunicarea cu persoanele din jur.

FECIOARĂ

Nativii zodiei au ocazia să facă niște schimbări importante în viața lor în această perioadă. Pot petrece niște zile de vis în altă parte a țării, unde pot cunoaște pe cineva special.

Pentru ei urmează niște zile pline de surprize, însă ar fi bine să rămână cu picioarele pe pământ și să nu își pună sufletul pe tavă. De asemenea, săptămâna aceasta va veni și cu multe cheltuieli, așa că nu ar fi rea puțină cumpătare.

BALANȚĂ

Nativii zodiei Balanță au ocazia ca în aceste zile de sărbătoare să lege niște relații ori să sudeze niște relații. Alții, în schimb, vor încerca să se împace cu persoana iubită sau să lămurească niște probleme conjugale.

O ieșire în aer liber, o scurtă vacanță și o atmosferă romantică îi vor ajuta să treacă mai ușor pentru aceste momente care se vor dovedi uneori dificile. Ar fi bine să nu arunce cu banii în stânga și în dreapta și să economisească și pentru începutul anului viitor.

SCORPION

Nativii zodiei Scorpion trăiesc sentimente intense în această perioadă. Fie încearcă să se împace cu cineva sau vor să avanseze în relația actuală, ultimele zile ale anului vor fi de neuitat pentru Scorpioni. Dacă vor avea cuvintele la ei și șarmul necesar, s-ar putea să aibă succes. În caz contrar, s-ar putea trezi singuri de sărbători.

Cumpătarea ar trebui să fie cuvântul- cheie al acestei săptămâni, pe toate planurile. Să fie mai atenți la alimentație, dar și la odihnă.

SĂGETĂTOR

Nativii zodiei pot primi o ofertă extrem de tentantă chiar pe final de an, o propunere greu de refuzat pentru mulți dintre ei. Poate fi vorba chiar de mutarea în alt oraș sau chiar altă țară, așa că ar trebui să cântărească bine opțiunile. De asemenea, pentru ei se anunță și o perioadă bună din punct de vedere financiar.

Singurul lucru care le-ar putea da bătăi de cap în această perioadă ar putea fi niște discuții cu niște persoane mai în vârstă. Dar sfaturile primite de la ele vor fi de mare ajutor.

CAPRICORN
E o săptămână perfectă pentru relaxare, pentru a cunoaște persoane noi și pentru a lega relații, fie de prietenie, fie o relație romantică. Cineva special își poate face apariția în grupul tău și îți va atrage atenția încă din prima clipă.

Nu neglija în aceste zile anumite responsabilități pe care le ai de făcut în casă, pentru a nu te prinde finalul de an nepregătit. Încearcă în această perioadă să nu exagerezi cu cheltuielile.

VĂRSĂTOR

Ai parte de o săptămână de alergătură și de încercarea de a-i face pe toți cei din jurul tău fericiți. Ocupă-te puțin și de tine și de lucrurile care te fac pe tine fericit. Nu neglija anumite probleme de sănătate care îți dau bătăi de cap și ia măsuri imediate, pentru a nu te prinde începutul de an într-o stare proastă. Spre finalul săptămânii pot apărea niște bani în plus sau niște cadouri în bani, care îți vor prinde tare bine.

PEȘTI

Finalul de an te prinde destul de agitat, însă veștile bune dinspre partenerul de viață îți redau zâmbetul și optimismul. Niște ieșiri cu cei dragi îți vor bucura inima.

Spre finalul săptămânii, ar fi bine să eviți niște discuții pe care le-ai tot amânat în ultima perioadă. Nu este nici timpul, dar nici locul pentru ele. Amână călătoriile care nu sunt importante și urgente și dedică-ți mai mult timp ție și celor dragi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top