Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 20 - 26 august 2018 Vărsător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Vărsător. Săptămâna care urmează vine pentru nativii zodiei Vărsător cu multe schimbări. În aceste zile au ocazia să iasă în evidență și să rezolve lucruri pe care nu au reușit să le facă până acum.
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 20 – 26 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Însă aceste lucruri le va consuma multă energie și ar trebui să acorde mai mult timp stării de sănătate, deoarece nu este exclus să se trezească în mijlocul săptămânii extenuați și fără vlagă. Iar Luna plină de pe 26 august va influența foarte mult starea de spirit.

Și acest lucru îi va afecta, în primul rând la serviciu, iar apoi în viața de familie. Niște suplimente alimentare și o alimentație mai sănătoasă îi pot ajuta să treacă peste aceste situații neplăcute mult mai ușor.

Nativii zodiei Vărsător sunt privilegiații săptămânii, însă trebuie să învețe să gestioneze fiecare lucru pe care îl fac pentru ca totul să se rezolve așa cum vor ei. La muncă, lucrurile merg excelent și este momentul propice pentru noi colaborări sau pentru avansări. Este momentul cel mai bun și pentru călătorii în străinătate în interes de serviciu și pentru semnări de contracte avantajoase. Banii se ivesc din cele mai neașteptate locuri zilele acestea.

Nativii zodiei Vărsător sunt sfătuiți să acorde mai mult timp partenerului

În cuplu, lucrurile s-ar putea să meargă ceva mai anevoios, așa că nativii zodiei Vărsător trebuie să învețe să se împartă zilele acestea între muncă și partener. Nu trebuie să îi neglijeze pe cei dragi, deoarece vor primi imediat reproșuri. Niște ieșiri singuri sau în grup sunt cele mai bune momente pentru a destinde atmosfera.

De asemenea, este cel mai bun moment pentru a-i arăta încă o dată partenerului cât de important este pentru tine. Cei care pleacă zilele acestea în vacanță sunt sfătuiți să fie atenți la accidentele din aer liber, pentru a nu le strica acest concediu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top