Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 13 - 19 august 2018 Săgetător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Săgetător. Pentru tine, cea de-a doua parte a lunii august vine cu câteva lecții de viață destul de dure.

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 18 – 19 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.
Săptămâna debutează cu câteva vești pe care le primești de la familie. Unele lucruri erau deja prevăzute, altele apar din senin. Ești nevoit să gestionezi anumite probleme și trebuie să faci asta analizând cu atenție fiecare cuvânt pe care îl rostești.

Dialogul este important mai ales în situațiile dificile. Tu ai harul de a spune lucrurilor pe lume fără să rănești, așa că fii atent la tot ce spui de acum înainte.

E o săptămână în care vei fi pus la încercare din multe puncte de vedere. Ai de făcut chiar tu o serie de alegeri, dar atenție ce decizi. Unele dintre ele ar putea să îți facă mai mult rău decât bine și ar putea avea de suferit și cei din jur.

Din punct de vedere financiar, apar probleme. Unele datorii pe care trebuia să le achiți în ultimele 3 luni ar fi bine să le plătești în săptămâna cuprinsă între 13 și 19 august. Nu te mai juca cu focul.

Oricât de mult ai încerca să fentezi sistemul și să păcălești anumite lucruri, nu vei reuși să ajungi la un bun sfârșit.

Este bine să îți faci planurile ca la carte din timp. Ai mare grijă mai ales la situațiile în care ești strâns cu ușa, la situațiile în care ești suprasolicitat, iar resursele tale financiare sunt prea puține.

Totul se poate schimba în bine cu condiția să fii prevăzător și să pui înainte de orice siguranța cu care acționezi, adică să ai convingerea că iei decizii cruciale, dar benefice pe termen lung.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top