Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie 2017 – TAUR

Horoscop săptămâna 19-25 noiembrie 2017 – TAUR: Continuă relaxarea pe toate planurile. Tensiunea dispare ca prin farmec, revin încrederea în sine, speranța și dorinţa de a schimba ceva în viaţa lor.

Încep să-şi facă planuri, să viseze. Au învăţat ceva elementar despre ei înşişi, lucru care le deschide un drum nou. Accentul preocupărilor nativilor Taur va cădea pe rezolvarea problemelor personale, abia apoi pe cele profesionale.

CITEȘTE HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU MINERVA, INTEGRAL. DĂ CLICK PE ZODIA TA CA SĂ CITEȘTI PREVIZIUNILE ASTROLOGULUI MINERVA: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Explicaţia este simplă: dacă planetele nu sunt favorabile pentru demersurile în carieră, atunci trebuie sa se concentreze mai mult pe cele de familie.

Către sfârșitul săptămânii, nativii Taur vor simţi că fac o trecere către competențele sociale. Autoafirmarea şi autonomia trebuie fi înlocuite, treptat, de efortul în echipă, de consens. Asta dacă vor să îşi atingă obiectivele propuse.

La capitolul afectiv, nu stau rău deloc. Dimpotrivă, parcă au schimbat rolurile cu prietenii lor Berbeci şi se reped cu capul înainte când este vorba despre dragoste.

Dar, iubăreţi fiind din fire, nu cumva să se trezească într-un angajament din care să nu mai poată scăpa. La ei, când e vorba de iubire, cad uşor în capcană. Zile periculoase 21 şi 24 – 25 noiembrie.

Mulţi Tauri vor învăţa să-şi controleze mai bine emoţiile și vor fi de acord cu ceea ce le propun colegii și partenerii. Aspectul comunicării este unul semnificativ, deși nu va avea prioritate. Să nu încerce să se ocupe singuri de toate problemele, fiindcă nu au nicio şansă.
Profesional, aş spune că se angajează la prea multe.

Și îi paște pericolul să clacheze. E posibil iși ia angajamente, cel puţin pe 21 şi pe 23 noiembrie, pe care să nu le poată respecta. Și atunci începe stresul și intră în criză. Și neplăcerea poate fi cu atât mai mare cu cât ei sunt, de felul lor, ceva mai lenţi.

Acum, cârma propriului destin este în mâinile lor, deci să fie atenţi la deciziile pe care le iau!
Din punct de vedere financiar, se limpezesc apele. Zilele 22, 24 şi 25 noiembrie le pot aduce bani. Atenţie, cineva va încerca să le propună o investiţie pe 25 noiembrie.

Se poată întâmpla asta la un pahar de vorbă. Să aibă grijă, că li se poate întinde o capcană, Dar despre toate acestea vom vorbi săptămâna viitoare. Important ar fi să nu ia nicio decizie financiară, pentru că ar putea să-şi șubrezească bugetul pentru multe luni de acum încolo.

Ca sănătate, rămâne problematic sectorul hepato-biliar. Mâncăcioşi cum sunt, să nu cumva să facă vreo indigestie sau să-şi declanşeze vreo criză de fiere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top