Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie 2017 – RAC

Horoscop săptămâna 19-25 noiembrie 2017 – RAC: Mă întreb de când nu au mai fost nativii Rac atât de mulţumiţi de viaţa lor aşa cum sunt acum…

Pare să le meargă pe toate planurile şi, într-adevăr, aşa este. Sub rezerva că unele lovituri pot veni dinspre muncă sau sănătate ori chiar dinspre familie. Astfel de pericole pândesc în zilele de 23, 24 şi 25 noiembrie.

Problemele personale și aspectele emoționale vor fi dominante în această săptămână.

CITEȘTE HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU MINERVA, INTEGRAL. DĂ CLICK PE ZODIA TA CA SĂ CITEȘTI PREVIZIUNILE ASTROLOGULUI MINERVA: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În familie, de duminică se stârnesc furtuni verbale. Racii se văd puşi în situaţia de a nu putea riposta. Și asta nu fiindcă nu pot, ci pentru că structura lor interioară este construită pe un tipar care să nu le permită să deschidă gura. Asta mai ales dacă vorbim despre femei. Bărbaţii Rac, în schimb, sunt cei care vor fi agresiv verbal.

Cuplurile tinere să fie atente la ziua de 22 noiembrie! Pentru Racii singuri, este o perioadă excelentă, colorată și productivă în toate sensurile.

Destul de bine susţinut este sectorul muncă. Maturii pot strânge relaţiile, ca să spun aşa, cu colegii mai tineri. Sunt buni sfătuitori şi chiar le dau o mână de ajutor să iasă din impas.
Celor aflaţi în pragul pensiei li se întâmplă lucruri frumoase, așa cum nu mai sperau să se întâmple. Zile benefice – 22, 23 şi 24 noiembrie.

În perioada 23 – 25 noiembrie, vor depinde ceva mai muklt de ceilalți și vor trebui să fie flexibili. Partea bună e că au toate posibilitățile să facă lucrul acesta.

Dacă şi-au făcut temele cum trebuie, vor câștiga cu siguranță. Vor fi momente în care doar iniţiativa și acțiunile lor vor conta. Trebuie să îşi urmeze planurile cu curaj, fără a aştepta să fie ajutați de alții.

Financiar, sunt unele hopuri şi ar trebui să fie atenţi la ce anume vor de la viaţă, pentru că ar putea să fie ultimele mari cheltuieli pe care le mai fac. I.aș sfătui să nu se repeadă încă să cumpere, ci să aştepte să mai trească niște timp.

Oportunitățile financiare îi urmăresc și, uneori, vor obține bani pe negândite. Se vor putea asocia cu noi oameni sau firme, încurajaţi şi de partenerul lor de viață.

Vreau să insist ceva mai mult asupra sănătății. Cred eu că aici vor fi marile probleme ale nativilor Rac săptămâna aceasta. O intervenţie chirurgicală pentru care trebuie să se decidă, timpul îi presează iar boala evoluează. Sau află de un diagnostic de care s-au cam tot temut. Vor fi nevoiţi să decidă următorul pas.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top