Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 28 decembrie 2018

Horoscop Remus Ionescu 28 decembrie 2018. Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 28 decembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 28 decembrie.

Horoscop 28 decembrie – Berbec

O zi destul de aglomerata: tot felul de chestiuni de rezolvat si de pus la punct ca sa fie totul in regula, fara vreun motiv de repros la adresa voastra. Si poate o strangere de mana la predarea un proiect, a unui birou inainte de a va indrepta spre o alta pozitie, o alta functie.

Horoscop 28 decembrie – Taur

Sunteti convingatori in declaratiile pe care le faceti, in felul in care va exprimati sentimentele, admiratia si chiar grija fata de cineva. Se bucura cineva sa petreceti timp impreuna la o cafea povestind dintre cele petrecute recent.

Horoscop 28 decembrie – Gemeni

Se poate sa va intoarca cineva vizita pe care i-ati facut-o de sarbatori, daca tot ati cazut de acord sa strangeti relatiile dintre voi. O urgenta a cuiva dintre ai casei va poate da programul zilei peste cap; veti rasufla usurati amandoi dupa ce se rezolva situatia.

Horoscop 28 decembrie – Rac

Se poate sa fiti la limita de timp in activitatile de-a lungul zilei, dar vor fi si satisfactii la final. Posibil sa apara o invitatie la care nu v-ati asteptat pentru una dintre zilele urmatoare, dar va veti bucura ca nu sunt prea mari pregatiri de facut.

Horoscop 28 decembrie – Leu

Cheltuieli neasteptate: poate fi vorba si despre un cadou pentru cineva cu care nu v-ati intalnit zilele trecute, insa considerati ca merita efortul. Ar fi bine, totusi, sa verificati ca totul sa fie in regula: calitatea, cantitatea, garantii, pret.

Horoscop 28 decembrie – Fecioară

Un gest de curtoazie, o atentie din partea cuiva: poate ca nu aveti acum timp sa onorati o invitatie ori sa stati la discutii pe cat de mult ar dori cealalta parte, insa veti aprecia gestul. Inima buna, gratie in exprimare si in relatiile cu ceilalti, faceti o buna impresie la o prima vedere. Citește continuarea pe spynews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top