Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 15 ianuarie 2019

Horoscop Remus Ionescu 15 ianuarie 2019. Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 15 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 15 ianuarie.

Horoscop 15 ianuarie – Berbec

Se pot duce niste bani pe tot felul de maruntisuri dichisite ce ar avea efect asupra oaspetilor vostri de acasa sau de la birou. O declaratie de dragoste sau faptul ca va vedeti pe vreo tableta ar fi un motiv in plus sa va rezervati niste bilete de avion.

Horoscop 15 ianuarie – Taur

Decizii inspirate, raspunsuri la intrebari care v-au preocuat in ultimul timp. Ramane poate preocuparea de a obtine un imprumut pentru proiecte personale, eventual a unei sponsorizari pentru cercetare sau a unei burse pentru studii; sanse sunt!

Horoscop 15 ianuarie – Gemeni

Posibil sa va faca prieteni sau colaboratori cunostinta cu oameni cu care veti avea ocazia sa interactionati in sfera profesionala, posibil punct de cotitura pentru voi. Nu ar strica sa va acordati timp pentru odihna ori sa faceti un mic rezumat al evenimentelor recente.

Horoscop 15 ianuarie – Rac

Clarificari in relatia cu partenerul de afaceri sau cu omul iubit: se mai linistesc apele, stabiliti un obiectiv comun pentru perioada care urmeaza. Bucurie pentru o invitatie la un eveniment, petrecere sau aniversare si ii veti gasi cu usurinta loc in programul vostru.

Horoscop 15 ianuarie – Leu

Pot iesi in evidenta acumulari si progrese ale voastre recente in plan profesional, dar voi stiti ca acesta nu este decat inceputul. Veti sti sa imbinati utilul cu placutul, eforturile cu mici pauze condimentate cu o gluma astfel incat sa va incadrati intr-un termen de predare.

Horoscop 15 ianuarie – Fecioara

Satisfactii de natura intelectuala: veti putea descoperi tot felul de varietati si de nuante ale unor situatii care pana de curand vi se pareau terne, banale, simple. Vesti de departe: un anunt poate despre vizita unei rude, intoarcerea in tara, data la care va veti revedea. Citește continuarea pe spynews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top