Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 12 ianuarie 2019

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 11 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 11 ianuarie.

BERBE: Posibil sa auziti acum ecouri ale unor initiative ale voastre din sfera profesionala si va ganditi poate sa veniti cu un supliment sau cu detalii saptamana viitoare. Nevoie de odihna: v-ati putea hotara pe moment, daca nu aveti deja rezervare facuta, sa ajungeti la munte sau intr-o statiune.

TAUR: Visuri si sperante nu fara temei: incep sa apara vesti mult asteptate legate de munca, de studii sau de cercetare ce pot avea o legatura cu strainatatea. Un noroc ce tine de sfera financiara: veti reusi cumva sa compensati cheltuielile crescute din ultima perioada.

GEMENI: Ar fi un bun moment de afirmare profesionala, pentru o discutie cu seful sau cu un client important. Surpriza placuta in sfera sentimentala pentru cei care nu au o relatie actualmente: intalnire neasteptata intr-un cadru social, emotionanta si datatoare de sperante.

RAC: Veti ajunge la esenta unei situatii problematice dintre voi si o alta persoana, se dau detalii sau explicatii in premiera. Si foarte probabil ca va veti lasa ceva timp de gandire inainte de a da un raspuns sau de a stabili ce veti face mai departe impreuna.

LEU: Atentie si precizie remarcabile acum, nu sunteti multumiti cu jumatati de masura, reusiti sa corectati mici greseli trecute cu vederea pana acum. Atmosfera placuta in cuplu: radeti din toata inima, va descarcati sufleteste. CITESTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top