Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus ionescu 21 ianuarie 2019

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă o să câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 21 ianuarie.

Berbec

Sperante, visuri si ambitii: cu cat vi se pare ceva mai greu de obtinut, cu atat mai mult va doriti acel lucru. Veti ajunge poate la concluzia ca ar fi bine sa va calculati pasii pe care urmeaza sa ii faceti si sa tineti legatura cu oameni de care ar putea depinde rezultate ale voastre.

Taur

Sfera profesionala capata prioritate in perioada urmatoare tocmai pentru ca va doriti sa le puteti asigura alor vostri tot ceea ce isi doresc. Posibil sa aflati ca vi s-a aprobat creditul solicitat ori s-a deblocat bugetul de care aveti nevoie pentru un proiect ambitios.

Gemeni

Va doriti un acord, un compromis, o intelegere; bine, insa, ar fi sa nu sariti niste etape si sa ascultati cu atentie ce are de spus si cealalta parte. Posibil sa semnati un contract care va va scapa de niste griji de natura financiara pentru perioada care urmeaza.

Rac

Se poate sa incasati o suma pe care o asteptati de ceva vreme; veti cauta, insa, pentru o perioada sa tineti o oarecare disciplina financiara, sa puneti ceva deoparte astfel incat sa va simtiti la adapost. Poate ar trebui sa fiti mai maleabili intr-o negociere, sa nu fortati lucrurile.

Leu

Un moment al adevarului intr-o relatie de afaceri sau intr-una sentimentala care inca nu a trecut proba timpului. Sunt de partea voastra sinceritatea si adevarul: ati putea evita timp pierdut sau iluzii ori, foarte bine, consolidati increderea dintre voi. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top