Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 20 ianuarie 2019

Horoscop Remus Ionescu 20 ianuarie 2019. Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 20 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 20 ianuarie.

Horoscop 20 ianuarie – Berbec

Ati putea gasi odihna, relaxare si inspiratie undeva la drum, ba chiar si raspunsuri la intrebari ale voastre. Va fi pentru voi un an al unor mari drumuri: pentru studii, pentru munca sau numai pentru sufletul vostru ca sa va indepliniti un vis.

Horoscop 20 ianuarie – Taur

Preocupari de natura financiara: socoteli, estimari, analize si concluzii. Cautati poate variante prin care sa repuneti pe picioare o afacere care nu v-a adus rezultatele dorite. Bune sanse sa vi se returneze un imprumut in aceste zile.

Horoscop 20 ianuarie – Gemeni

Ar putea incepe o perioada de relaxare financiara in care sa scada numarul si valoarea unor cheltuieli neasteptate. Nu va lasa inima sa tratati cu NU ACUM o invitatie sa va vedeti intr-un cadru relaxat, la o masa poate, cu prieteni, colegi sau rude, oricat ati fi de obositi.

Horoscop 20 ianuarie – Rac

Este mai usor sa ajungeti la o intelegere in cadrul cuplului, caci dispar ambitii inutile si va concentrati asupra obiectivelor comune. Destula distractie in jurul vostru, animatie asigurata de copii sau nepoti: va provoaca la o intrecere in aer liber ori la o bataie cu bulgari.

Horoscop 20 ianuarie – Leu
In sfarsit, veti avea mai mult timp pentru relaxare ori pe care sa il petreceti cu partenerul si cu familia. Acolo unde este cazul, bune sanse sa renasca o iubire din trecut: pare sa se fi schimbat felul in care va raportati la celalalt, ati dat uitarii neplaceri minore.

Horoscop 20 ianuarie – Fecioară

Posibil sa gasiti in familie sprijin ca sa depasiti o perioada cu cheltuieli importante sau poate fi vorba despre cumpararea unei locuinte. Posibil sa retraiti emotii placute impreuna cu vechi prieteni o data cu amintirea unor peripetii traite impreuna. Citește continuarea pe spynews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top