Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 18 ianuarie 2019

Horoscop Remus Ionescu 18 ianuarie 2019. Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 18 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 18 ianuarie.

Horoscop 18 ianuarie – Berbec

Sunteti gata de actiune, gata de drum, simtiti in adancul vostru nevoia unei schimbari; ar fi bine, insa, sa nu evitati discutii, intalniri, suete caci se prea poate sa aflati lucruri sau exemple ce pot constitui argumente solide pentru alegerea voastra.

Horoscop 18 ianuarie – Taur

Posibil sa luati un cadou deosebit pentru cineva aflat departe si caruia urmeaza sa ii faceti o vizita. Un moment potrivit pentru un bilant financar ca sa vedeti in ce masura va apropiati de bugetul necesar unei afaceri sau pentru o calatorie la care visati de mult.

Horoscop 18 ianuarie – Gemeni

Se incheaga firesc un dialog, insa se va simti si o conexiune sufleteasca ce va contribui din plin la evolutia relatiei voastre. Incearca cineva sa va capteze atentia, bunavointa, va ofera un cadou; ar fi bine sa aflati exact ce se asteapta de la voi.

Horoscop 18 ianuarie – Rac

Ar putea interveni o pauza neasteptata intr-o relatie nou inceputa sau intr-o negociere, iar saptamana viitoare veti aprecia ca poate ca a fost mai bine asa. Interes pentru o functie ce va deveni vacanta si care implica responsabilitati crescute; se pare ca nu v-ar fi teama de un examen.

Horoscop 18 ianuarie – Leu

Faceti haz de necaz, glumiti pe tema unei situatii mai delicate; intre timp, insa, cautati solutii, rezolvari si chiar va inhamati la treaba daca este vorba despre o urgenta. In cuplu, copiii par sa fie tema centrala a acestor zile: educatie, sanatate, o tabara in vacanta care va urma.

Horoscop 18 ianuarie – Fecioară

Posibil sa primiti aplauze sau aprecieri pentru prestatia, rezultatele sau performantele voastre. Ati aborda problema unei schimbari de locuinta si din perspectiva unui potential castig, a unei diferente prin care sa achitati o datorie ori sa va formati un capital. Citește continuarea pe spynews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top