Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Vărsător 9-15 iulie 2017

Horoscop Minerva Vărsător 9-15 iulie 2017 – săptămâna le aduce foarte multă energie și o stare de spirit mai bună.

În cuplu se petrec coincidențe fabuloase, vin vești bune, cei singuri s-ar putea îndrăgosti, sau printr-un sărut Vărsătorii ar putea să descopere o altă dimensiune a iubirii. În plan profesional s-ar putea ca lucrurile să scârţâie, dar una peste alta, sunt tentaţi să schimbe locul de muncă sau să lase balta ceea ce fac şi să se reorienteze.

CITEȘTE HOROSCOPUL MINERVEI INTEGRAL PENTRU ZODIA TA:

BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Adăugați la asta faptul că trăiesc totul din plin, că au un dar înnăscut de a-și atinge scopurile pe cele mai nebănuite căi și că pentru ei viața este oricum minunată și veți avea tabloul complet a ceea ce va fi Vărsătorul acum.

Este o perioadă în care se supun de bună voie autoanalizei, vor aduce sub lupă relațiile cu colegii de muncă, de exemplu, pentru a înțelege de pentru unii rutina este un mod de viață și pentru alții un chin.
O poveste de dragoste excentrică are nevoie și de o cantitate de energie pe măsură. Iată un block-start extraordinar pe 11 și 12 iulie!

Ceea ce este cu adevărat surprinzător este că au nevoie, să fie ei dar în același timp vor să fie romantici și chiar vor reuși asta, așa că nu trebuie decât să se lase dus de val, să nu mai încerce să întoarcă situația pe toate părțile pentru a-i găsi hibe că nu vor reuși.

Pe 13 și 14 iulie se vor căuta pe sine în tentativa de a debloca pornirile emoționale – vezi trigonul dintre Soarele lor natala şi Venus, totul pentru a putea fructifica evenimentele la care vor participa dupa 15 iulie.

Sunt atât de concentrați și atenți la ceea ce fac încât ni.mic nu le tulbură ritmul și nimic nu îi distrage de la ceea ce fac. Și normal că în a doua parte a săptămânii, șefii să reacționeze în consecință, și promovează. Dar să fie atenți că această promovare vine la pachet cu o sumă de responsabilități care nu știu cât îi va încânta!

Poate pe moment, dar să se gândească la viitor pentru că mai sunt multe luni până la sfârșitul anului. Instinctul lor de a explora toate fațetele unor probleme, face ca înainte de a da un răspuns, să îi conducă la o realitate cu adevarat semnificativă pe 13 şi 14 iulie, trigonul dintre Chiron şi conjuncţia Soare – Marte îşi spune cuvântul.

Posibil ca Luna Plină din 9 iulie să le umple simțitor buzunarele. Găsesc modalități de a face bani, creativitatea lor este pe măsură, ba vor găsi și sponsori pentru ideile lor, mai ales cei care lurează în domenii precum jurnalistica, televiziunea și cinematografia.

Explozia de energie cu care încep săptămâna, se va epuiza undeva după ziua de miercuri și atunci începe cursa contra-cornometru pentru recuperarea forțelor. Deci cuvântul de ordine este odihnă!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top