Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Taur 5-11 noiembrie 2017

Horoscop Minerva Taur 5-11 noiembrie 2017: Comunicarea se îmbunătăţeşte și sunt posibile contracte ori discuţii care vizează un contract, interviuri pentru un loc de muncă pentru cei care nu au. Una peste alta, este o perioadă bună în comparaţie cu cea a fost.

Vor simți nevoia să comunice. Și își sune prietenii și rudele cu care să sporovăiască vrute și nevrute. Firește, unii colegi de muncă, de exemplu, vor fi surprinși de locvacitatea lor.
Cei cu care vorbesc îi vor înveseli, cel puțin în prima săptămână a lunii.

În noiembrie, starea lor de spirit va fi mult mai bună. Sunt o baterie încărcată energetic și să nu surprindă pe nimeni dacă vor fi și romantici, cel puțin pe 5, 6 și 7 noiembrie.

În drumul lor în aceste zile, aș vrea să fie atenți la toate oportunitățile pe care le vor întâlni, nu contează dacă sunt mari sau mici, oportunități să fie. Apoi, trebuie să fie siguri că au și timpul de care au nevoie ca să respecte responsabilitățile pe care și le-au asumat.

6 noiembrie le poate aduce un soi de eliberare interioară. E o zi în care taurii pot scăpa ceva apăsător care i-a chinuit mai bine de an şi jumătate şi care se dovedeşte a fi, de fapt, o nemulţumire legată de cercul de prieteni, de un mediu pe care, oricum, mai mult nu îl frecventează decât îl frecventează. Reluarea unor relaţii îi face să conştientizeze acest lucru. Iar acesta e chiar un lucru bun!

7 noiembrie pune problema unei decizii care, cred eu, este legată de studii. Greu, dar se hotărăsc, în sfârşit, fie să dea un examen amânat de câteva ori, fie reiau studiile de unde le-au lăsat.

În egală măsură, e posibil să simtă că este momentul să facă un pas important pentru depăşirea condiţiei lor sociale şi elevarea intelectuală. Pentru Tauri, în general, noiembrie vine cu schimbări benefice în carieră.

Cei tineri vor cădea în mreaja lui Venus și vor începe luna entuziaști, romantici, neatenți, aerieni. De aici pot apărea și mici dispute cu familia. E musai să se concentreze și să gândească pozitiv. Dacă nu reușesc să se descurce singuri, să sune un prieten. Măcar mai stau de vorbă cu cineva, mai descarcă din emoții și energie!

Cel mai bine este să ia lucrurile așa cum sunt. 9 noiembrie le aduce un val neașteptat de simpatie datorită felului în care ştiu să interacţioneze. O glumă, o vorbă de duh, un sfat îi aduce în centrul atenţie, iar asta le va da aripi.

Drept urmare, îşi vor face curaj să discute cu şefii sau cu patronii despre o mărăre de salariu. Şi este bine să o facă până în prânz deoarece, spre seară, Mercur este în Săgetător şi iar se vor pomeni că amână.

Discuţia unor contracte cu finalitate neaşteptată, adică bună, sensibilitatea accentuată le poate aduce noi prieteni, dar şi o nouă dragoste celor care sunt singuri. Vor simți şi o îmbunătăţire vizibilă a relaţiilor de familie.

Și veștile bune continuă: Venus, stăpânul lor planetar intrat în domiciliu, le poate aduce şi o supriză financiară, asta pe 10 noiembrie.

Poate părea ciudat, dar chiar trebuie să le reamintesc asta Taurilor: e important să nu uite să consume multe lichide multe. E numai bună o alternanţă apă – sucuri de fructe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top