Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - TAUR. Previziuni detaliate pentru nativii zodiei Taur, în luna februarie. Ce spun astrele.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Taur 30 iulie – 5 august 2017

Horoscop Minerva Taur 30 iulie – 5 august 2017 – Ape limpezi şi pentru aceşti nativi, important este să ştie ce vor şi încotro îi duce valul şi lucrurile vor merge cum nu se poate mai bine.

Sunt şi emoţii, sunt fireşti, ei sunt deosebit de sensibili şi atunci când au asemenea probleme, unde credeţi că se refugiază? În mâncat!!

Alege zodia pentru a citi previziunile astrologului Minerva:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cu toate aceste mici neajunsuri, pentru unii săptămâna aduce o evoluţie fulminantă, pentru alţii o aşezare a lucrurilor aşa cum şi le doresc, iar pentru alţii, pur si simplu o stare de bine cum nu au mai trăit ei de multă vreme.

Chiar dacă din spate axa Nodurilor Lunare și pe Neptun, îşi păstrează ostilitatea pe axa financiară, găsesc soluţii şi ies cu uşurinţă din problemele de natură financiare care le-au avut de ceva vreme.

Până nu demult aveau impresia că lucrurile stagnează, că lumea are ceva cu ei, se războiau cu toţi, inclusiv cu familia, noroc că lucrurile nu erau tocmai aşa.

De fapt, problemele lor pleacau de la o incapacitate de acceptare a realităţilor din jur, de la o incapacitate de a vedea lucrurile cum sunt şi nu cum vor ele să pară şi mai ales pe care vor să le domine.

Partea frumoasă este că deşi au o săptămână încărcată, au parte şi de iubire şi de înţelegere şi de sprijin. De comun acord fac ce-şi doresc din partener, mai ales că îşi doresc să schimbe locaţia şi îi vor convinge că ideea lor este excelentă.

Şi aşa şi este pentru că partenerii lor se vor arăta extrem de încântaţi şi de fericiți că li s-a cerut şi lor părea şi Taurii nu mai fac totul singuri, de capul lor. Perioadă excelentă 31 iulie, 2 și 3 august.

Foarte bună susţinere zic eu pe parte profesională cu condiţia să fie atenţi la amănunte, se discută contracte, se discută proiecte, au preznţă de spirit şi idei, singurul lucru la care trebuie să fie atenţi, cum spuneam, sunt amănuntele.

Cei tineri ar trebui să se concentreze ceva mai mult atunci când au de făcut o treabă care implică mai multe segemente, să dovedească şi că au atenţie distributivă.

Vor fi supuşi unor teste pe care nu au voie să le trateze cu superficialitate. Maturii nu ar trebui să-şi facă probleme pentru locul de muncă, cât ar trebui să se concentreze pe găsirea de soluţii ca să nu dea oameni afară dacă trebuie să se întâmple asta, mai ales pe 3 și 4 august.

Aş spune că pentru ei este foarte bine susţinut segmentul privat, propria afacere, aşa că discuţiile care le vor purta pe 2, 3 și 4 august, sunt aducătoare de profit şi de noi propuneri de extindere.

Dureri de cap de pe urma oboselii sau a unor probleme oculare şi să ca mai toate semnele, să fie atenţi la schimbările bruşte de vreme cu impact reumatismal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top