Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Taur 3-9 septembrie 2017

Horoscop Minerva Taur 3-9 septembrie 2017 – la ei este de remarcat Zmeul cu un apex format luni 4 septembrie, din Luna în tranzit și conjuncția Mercur – Marte. Este bine, dar să fie forte atenţi ce idee le vine nu care cumva să facă vreuna nefăcută.

APASĂ PE ZODIA TA CA SĂ ÎȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Sfatul meu este să se consulte cu cineva. Apoi, deja cunoscutul Care în T cu Pluto focar între Jupiter și Uranus, ar putea să le cam dea viaţa peste cap o zi pe 5 septembrie deoarece atinge sectorul profesional şi legal ca şi cum pierd un proiect la care au lucrat câteva luni şi implicit, banii pe care se bazau sau riscă pierdea, din varii motive, independente de voinţa lor, a unui susţinător care ar fi urmat să le de o sumă de bani ori să aibă grijă, dacă cumva sunt în conflict cu vreo bancă pentru nişte sume restante, cum pun problema.

Pe 5 septembrie trigonul minor mediat de conjuncția Luna Neagră – Saturn vine să limpezească apele. Comunicarea, în după amiaza aceleiași zile, transformă trigonul prin mișcarea Lunii într-un Zmeu u focar astrul nopții și discuțiile din jurul acestei probleme nu doar prind contur ci chiar se vor concretiza pentru o perioadă destul de lungă de timp.

Trigonul dintre conjuncția Uranus și conjuncția Mercur – Marte 6 septembrie sugerează că acele cupluri care de foarte multă vreme se tot codesc dacă să se lege la cap sau nu, vor lua, în sfârşit, decizia de a face Pasul aduce liniştea familiei şi a parterului de viaţă.

În schimb, 7 septembrie le-ar putea aduce un control financiar le-ar cam putea da peste cap existenţa celor care lucrează în instituţii financiar bancare sau cei care au afaceri proprii. Să nu mizeze pe ideea că vor scăpa cu o amendă penală sau mai ştiu eu ce altă formă coercitivă, dimpotrivă se poate lăsa cu un dosar penal.

Să nu reacţioneze în nici un fel deoarece peste câteva zile vor vedea clar lucrurile şi vor ştii unde să atace, mai ales că acest control pare să fie ţintit. Şi cum îşi pot număra prietenii pe degete…

Tot acum, nativii Taur primesc aprobarea familiei să deschidă ceva pe cont propriu ceea ce, efectiv le dă aripi. Trigonul n semne de pământ, din a doua parte a săptămânii, îi va face pe mulţi Tauri să ia în calcul credinţa, să se manifeste ca atare, să meargă la biserică, simt nevoia să se roage.

Pentru cei care studiază, ziua de 7 septembrie, este un moment propice să-şi verifice cunoştinţele, este vorba despre cei care dau bacalaoreatul acum, şi chiar să-şi găsească o slujba part time.

Financiar nu stau prost, cu chibzuială ei merg mai departe.

Ca sănătate să fie atenți, de astă dată, la rinichi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top