Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Taur 27 august – 2 septembrie 2017

Horoscop Minerva Taur 27 august – 2 septembrie 2017 – Chiar dacă pe unii încă îi mai chinuie ba Creul în T mediat de Pluto, ba Careul în T mediat de Venus, majoritatea ar trebui respire uşuraţi.

Veştile sunt bune, încurajatoarea şi dătătoare de speranţe în ce priveşte comunicarea, mai ales cu cei dragi, pentru că lucrurile vor reintra şi ele pe făgaşul lor. Chiar dacă, aşa cum spuneam, comunicarea nu este strălucită, este totuşi altceva faţă de ce a fost de pe la mijlocul lunii iulie până acum. Ce mă bucură este că stau bine şi la capitolul financiar, fapt care le aduce şi veselia.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

29 august le aduce femeilor ceva mai multă încredere în sine, vor simţi nevoia să se destăinuie şi asta este îmbucurător. Pe de altă parte, la muncă, să fie atente că stârnesc duşmănii ceea ce s-ar putea lăsa cu o schimbare neaşteptată, neplăcută pentru ele. Cei care au de semnat contracte, să o facă.

30 august ar trebui să fie o zi răscolitoare, deoarece sugerează agitaţie şi descărcări nervoase, mici accidente casnice, rupere de contracte etc.

Zmeul, apoi trigonul în semne de Foc, aduce o nouă atitudine faţă nu doar de credinţă ci şi faţă de familie şi le amplifică creativitatea. Nodul Sud scoate în evidenţă, odată în plus, frământările interioare, întrebări care demult trebuiau puse, scenarii vizând munca, felul cum decurge activitatea şi relaţia cu cei din subordine.

Lucrurile ar putea să meargă şi mai bine profesional, dacă nu ar avea colegi prea tineri pentru gustul lor ori un şef tânăr care vine şi le dă toată rutina peste cap şi îi destabilizează emoţional. În această situaţie, le propun, fie să-şi ia câteva zile libere, şi să plece undeva unde să-şi încarce bateriile.

Pe 1 septembrie este rândul tinerilor să strălucească. Cum relaţiile cu familia sunt bune, lucrul acesta se reflectă şi în ceea ce fac ei. Posibil ca cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să găsească unul, cei care sunt îndrăgostiţi să-şi facă planuri de viitor, să avanseze profesional sau să-şi găsească un sponsor – cei care lucrează în domeniul artei.

Axa financiară pare controversată, îmbulzeala de planete din Leu, conjuncţia Marte – Mercur sugerează schimbări de concepţie vis-a-vis de resursele materiale, poate vorbi despre eliberare la nivel mental, dintr-un blocaj psihic faţă de bani – teama că nu se vor descurca financiar, despre convenţia de pe urma unui partaj, despre probleme financiare cu instituţiile statului, dar şi despre descoperirea unor noi resurse care se vor dovedi ai o adevărată mină de aur.

Ca sănătate, să fie atenţi cum lucrează cu sursele de electricitate, în mod special, dar şi la alimentaţia bogată în grăsimi care îi pot duce la spital.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top