Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Taur 11-17 iunie

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Taur 11-17 iunie

La ei este de remarcat Cupă sau Căldarea ca și cum săptămâna aceasta au gesturi reparatorii de făcut celor pe care i-au nedreptățit. Este bine, dar să fie forte atenţi ce idee le vine nu care cumva să facă vreuna nefăcută. Sfatul meu este să se consulte cu cineva.

Apoi, două trigoane, în semne de Foc și unul în semne de Aer, le-ar putea da viaţa peste cap, în sens bun, pe 13 iunie, deoarece implică sectorul financiar şi social, află că un proiectul la care au lucrat câteva luni, le-a fost acceptat şi implicit, vor veni și banii pe care se bazau.

Din varii motive, independente de voinţa lor, pierd însă un susţinător care ar fi urmat să le de o sumă de bani ori să aibă grijă, dacă cumva sunt în conflict cu vreo bancă pentru nişte sume restante, cum pun problema.

Pe 15 iunie trigonul în semne de pământ vine să limpezească apele. Comunicarea, în după amiaza aceleiași zile și discuțiile din jurul acestei probleme nu doar prind contur, ci chiar se vor concretiza pentru o perioadă destul de lungă de timp.

Pe de altă parte însă, el sugerează că acele cupluri care de foarte multă vreme se tot codesc dacă să se lege la cap sau nu, vor lua, în sfârşit, decizia de a face Pasul aduce liniştea familiei şi a parterului de viaţă.

În schimb, 16 iunie le-ar putea aduce un control financiar le-ar cam putea da peste cap existenţa celor care lucrează în instituţii financiar bancare sau cei care au afaceri proprii. Să nu mizeze pe ideea că vor scăpa cu o amendă penală sau mai ştiu eu ce altă formă coercitivă, dimpotrivă, se poate lăsa cu un dosar penal.

Să nu reacţioneze în nici un fel deoarece peste câteva zile vor vedea clar lucrurile şi vor şti unde să atace, mai ales că acest control pare să fie ţintit. Şi cum îşi pot număra prietenii pe degete…

Citește și: Cele 3 zodii care domină lumea vara asta – În următoarele luni vei auzi de ele

Tot acum, nativii Taur de vârsta pensionării pot primi decizia de pensie, iar aceasta să nu fie de ici de acolo! Sau primesc aprobarea familiei să deschidă ceva pe cont propriu ceea ce efectiv le dă aripi.

Trigonul în semne de pământ, din a doua parte a săptămânii, îi va face pe mulţi Tauri să ia în calcul credinţa, să se manifeste ca atare, să meargă la biserică, simt nevoia să se roage.

Pentru cei care studiază, ziua de 16 iunie, este un moment propice să-şi verifice cunoştinţele şi chiar să-şi găsească o slujba part time. Financiar nu stau prost, cu chibzuială ei merg mai departe. Ca sănătate să fie atenți, de astă dată, la rinichi.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARĂ | BALANȚĂ | SCORPION | SĂGETĂTOR | CAPRICORN | VĂRSĂTOR | PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top