Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie – FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie Fecioară: Tot ce li se întâmplă Fecioarelor săptămâna aceasta se circumscrie destinului.

Configuraţia din tema lor astrală sugearează o dezvoltare de natură spirituală, chiar mistică aş putea spune.

Nevoia de altceva, de linişte şi de reaşezare a unor lucruri aşa cum au fost nu va fi posibilă şi trebuie să înțeleagă acest lucru.

CITEȘTE HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU MINERVA, INTEGRAL. DĂ CLICK PE ZODIA TA CA SĂ CITEȘTI PREVIZIUNILE ASTROLOGULUI MINERVA: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Va fi o săptămână creativă care se va împleti armonios cu stare bună de sănătate, dar și cu îmbunătățirea imaginii de sine.

Multe lucruri vor deveni clare pentru ei în această etapă a vieții. În comparație cu luna precedentă, vor fi conștienţi de multe lucruri, poate mai mult decât oricând înainte.

Vor fi ocupaţi cu activități de caritate și umanitare. Vor pricepe că schimbările încep întotdeauna cu sine. Interesante sunt pentru ei zilele de 20 şi 21 noiembrie.

Afectiv, este important să subliniem faptul că poziția lui Neptun, chiar și susținut de Lună, nu le va fi deosebit de favorabilă.

Asta înseamnă că nu trebuie să chitiţi doar pe anumite probleme, nu trebuie să rămână blocaţi doar pe raționamentului existențial. Iubirea le va aduce multe momente interesante.

Unele Fecioare îşi vor reevalua radical viaţa. Altele vor constata surprinse că vechea relaţie nu le mai spune şi nu le mai oferă nimic și că este timpul să se gândească la ceva nou.

Nu e nimic rău dacă doresc o schimbare, mai ales dacă simt o nevoie reală pentru asta. Zilele benefice nu sunt puține: 21, 22, 23 şi 25 noiembrie.

Luni, au o şansă spectaculoasă de a se evidenţia profesional şi nu cred că o să le scape momentul. Mai ales dacă sunt femei. Se conduc după sintagma totul sau nimic şi asta le va deschide drum acolo unde îşi doresc.

Celor care caută un loc de muncă le va fi destul de greu să găsească unul asta. Nu înseamnă că musai tebuie să devină posaci sau intoleranţi. Trebuie doar să aibă răbdare.

Dacă lucrează pentru ei, fac un efort să acționeze cu prudență. Pentru cei care angajaţi, va fi un moment excelent să îşi asume riscuri pentru a promova. Bine, asta nu înseamnă că trebuie să se arunce cu capul înainte! Cert e că vor fi într-o poziție incomparabil mai bună decât oricine altcineva.

Dacă vor, pot să-şi deschidă propria afacere, însă nu singuri, ci prin asociere cu cineva.
Posibile cheltuieli neaşteptate pentru cămin, dar şi pentru a face faţă unor evenimente sociale la care ar fi indicat să fie prezenţi.

Bani vin, în condiţiile în care prin buzunare le cam bate vântul. Și asta nu pentru că ar fi cheltuitori, ci pentru au unele probleme – taxe, impozite, amenzi – care nu pot fi amânate.
Oportunitatea de a-şi analiza cariera va duce la schimbări majore în strategia financiară.

Ca sănătate, vor cheltui pentru lucruri mărunte, dar sâcâitoare, gen unghie înacarnată. Nu ţin dietă, dar vor fi cu ochii pe cântar şi vor mânca la gramaj, ceea ce nu este rău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top