Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – SĂGETĂTOR: Pentru cei născuți în semnul Săgetătorului, săptămâna se va dovedi una dificilă, dar promițătoare.

Nu trebuie să se sperie, nu sunt aspecte cu adevărat provocatoare sau situații critice, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie delăsători, dimpotrivă, să fie vigilenți pentru că asta le-ar permite să folosească oportunitățile săptămânii la maxim.

Previziuni integrale Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018

DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Stăpânul lor planetar, le va permite să se descurce în orice confruntare. În ansamblu, vorbim despre o etapă pe care o vor parcurge nestingheriţi, iar perioadele dinamice se vor schimba cu perioade de linişte care pot fi descrise ca fiind absolut pașnice și stabile.

Desigur, totul ţine de tema natală a fiecăruia, în general este greu de determinat cu claritate, exact, care sau cum vor alterna aceste perioade.

Ei de regulă sunt pregătiţi pentru ceea ce îi așteaptă. Acum are sens să se încreadă în intuiția lor, nu numai în domeniul relațiilor personale.

Chiar și la muncă trebuie să ţină cont de intuiţie, să se încreadă în instinctul lor care ar trebui să aibă prioritate.

Au acum ocazia să își facă un nume, să lucreze alături de prieteni și să proiecteze afacerea sau firma pe care o doresc. Să se miște rapid, conștienți de puterea pe care o au, iar puterea intuiției lor va crește de la o zi la alta.

Relațional pentru cei singuri se anticipează o poveste de dragoste neașteptată, iar pentru cei care sunt deja în cuplu, unele turbulențe vor neceseita o evaluare a situației și o analiză atentă și ar putea să ia o decizie dacă vor continua drumul împreună sau se despart.

Atenţie la 14 februarie! Cu toate acestea, sfatul meu este să nu se pripească să ia decizii majore în materie de dragoste, copii sau o sarcină.

Cum spuneam, cei singuri nu vor avea nicio problemă în a găsi un partener. Înainte de 15 februarie ar putea constata cu surprindere, că dragostea se află în vecinătatea casei lor printre prietenii apropiați.

După aceea, vorbim de dragoste pe meleaguri străine, o întâlnire de desti în timpul unui pelerianj, în mediul academic dacă dau examen la facultate, apoi către sfârșitul lunii, șansa iubirii se mută printre…colegii de servici.

Interesant este că săptămâna aceasta, familia și colegii vor pune umărul să dea o mână de ajutor la găsirea unui partener.

Este o perioadă în care trebuie să-și asculte mai atent sentimentele, dar, în același timp, nu trebuie să confunde vocea inimii cu cea a instinctului sexual.

Atât cei căsătoriți, cât și cei singuri, vor avea numeroase oportunități de a-și pune în aplicare planurile. Chiar și cele mai mari proiecte ar putea fi aduse la viață în cel mai scurt timp posibil!

Vor trebui să depună eforturi serioase pentru a promova în ceea ce fac. Cei care lucreayă în domeniul vânzărilor ar trebui să se concentreze pe promovarea produselor cu strategii mai bune de marketing, și dacă trebuie să apeleze la cunoștințele și prietenii potenți pentru promovarea afacerii lor pe 14, 15 şi 16 februarie.

Cu toate aceste eforturi, este o perioadă favorabilă pentru a-și atinge obiectivele în carieră. Și un rol decisiv în aceasta l-ar putea avea prietenii.

Vor primi o serie de bonusuri pentru care trebuie să muncească însă, dar și satisfacțiile vor fi pe măsură.

Să nu se îndoiască de abilitățile lor creative, au o mulțime de rezerve ascunse și acum este momentul să le folosească pentru a obține cele mai bune rezultate. Este puțin probabil ca rivalii lor să aibă forța de a-i domina.

Dacă lucrează pentru ei, să nu încetinească ritmul, să nu aibă încredere în nimeni și să nu caute un traseu alternativ. Nu au nevoie de ajutor de la alții ci au nevoie de spațiu de mișcare. Dușmanul lor principal sunt chiar propriile îndoieli.

Financiar ar putea simțiți necesitatea de a-și asuma niște riscuri în acest moment. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l facă este să nu dea o gaură serioasă în economiile, dacă este posibil.

Să nu facă achiziții de valoare, dacă este posibil, sau, cel puțin să aibă răbdare până după 5 septembrie! Este bine să lucreze prin asociere, de preferință ar fi un partener semn de Pământ sau cu Ascendentul în semne de Pământ, dacă vor să se redreseze cât mai rapid și mai clar posibil.

Cineva în care au încredere este aici să îi călăuzească, să asculte ce au de spus. Mutarea bruscă la cineva pe care nu îl cunosc, trebuie să fie evaluată cu atenție, mai ales dacă au și propria afacere. O strategie clară este cea mai importantă metodă de focalizare.

Cu toate că s-ar putea să aibă și un respiro în mijlocul lunii când Mercur va retrograda. Există flux financiar, dar trebuie să depășit obstacolul care nu îi lasă să realizeze ce poate conduce la o mai bună înțelegere a greșelilor din trecut.

Ca sănătate ar trebui să se concentreze asupra sănătății osoase, a maxilarului și a sănătății articulațiilor. Să se concentreze pe masaj, pe meditație, pe acupunctură și reflexologie sau presopunctură.

Mintea, corpul și spiritul trec printr-o schimbare, așa că orice sughiț să fie tratat cu atenția potrivită. Rutina și schemele de tratament ar trebui un pic variate în acest moment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top