Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – BALANȚĂ: Problemele sentimentale vor fi mai complicate dar vor plusa în carieră și profesie.

De asemenea, se pot baza pe rezolvarea tuturor situațiilor dificile, mai ales pe 14, 15 și 16 februarie.

Previziuni integrale Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018

DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Astfel că succesul se va regăsi probabil în sfera relațiilor personale, precum și în cea profesională.

În situațiile în care sunt doar la un pas depărtare de atingerea scopului şi nu mai au suflu, astrele le vor da cu siguranță impulsul necesar.

Dacă circumstanțele încep să se înrăutăţească, vor găsi cu siguranță o cale de ieșire odată ce au primit îndrumări clare sau indirecte, lucrurl cel mai probabil.

Cu alte cuvinte, în stadiul actual, nu trebuie să îşi asume o libertate de mişcare totală ci, în primul rând, să ia în calcul şi situaţiile neprevăzute, cu adevărat critice și, în al doilea rând, cu şefi atât de înţelegători nu au de ce să se teamă, în special pe 15 și pe 16 februarie.

Să nu îşi asume riscuri, în special financiare ci să facă ceea ce este corect, altfel le va fi rău. Întreprinderile personale susţinute de consecvenţă vor da rezultate. Calea lor este calea lor și nu trebuie să plece urechea la sugestiile altora.

Nu este neapărată nevoie să fie cooperanţi ca să obţină ce doresc sau să ca schimbe cursul unor situaţii în avantaj personal.

În această săptămână trebuie să acorde o importanță egală atât afacerilor personale, preocupărilor familiare cât și relației, partenerului său. Pare dificil, dar lucrurile se vor ușura și se vor stabiliza undeva după 17 februarie.

S-ar putea să fiți conectați cu cineva de ceva timp. Ar fi un moment în care orice relație la distanță poate rezolva lucrurile sau îi angajează și mai mult pe parteneri.

Pot lega o prietenie pe viață, pot avea succes în conferințe în care să vorbească despre alte culturi sau despre filosofie.

Cuplurile pot experimenta calea spirituală în doi, ceea ce le va aduce satisfacții nebănuite. Pentru vârstnici participarea la evenimentel comunității în care trăiesc și să descopere lucruri noi despre ei, dar mai ales au ocazia să aprecieze idei care par să le vină de nicăieri – 11, 12 16 și 17 februarie. Muzica ar putea aduce mai multă armonie în relație.

Se produce, acum, o conexiune profundă cu adâncimile lumii interioare, se extind granițele conștientului, realizează că iubirea este o prelungirea a ceea ce și-au dorit mereu de la viață, stabilitate și armonie.

Pot trăi sentimentul că trăiesc mai multe vieți, în paralel, vieți pe care le-au parcurs în alte existențe dar pe care nu au știut să le trăiască.

Retrăiesc și aduc în prezent relații nerezolvate sau neconsumate odată cu eclipsa parțialîă de Soare din 14 februarie. Căutările lor, mai ales la cei tineri, le poate scoate în drum iubirea vieții lor, cineva total opus lor, poate fi și cineva din afară, mai ales că asteroidul Amor se va alătura lui Jupiter, în semnul lor. Accentul nu va cădea pe expansiunea mentalului cum ar fi de așteptat, ci pe iubirea pură.

Pe de altă parte, vor avea toate șansele să obțină o nouă poziție profesională, să pună în aplicare un proiect de anvergură, să găsească un nou loc muncă – în general, orice pentru a-și urma cariera.

Nu trebuie decât să se concentreze pe ceea ce doresc să obțină. Dacă scopul lor este exclusiv concentrat pe venituri (nu e nimic rău într-un astfel de scop), este una, dar dacă este important să facă ceva cu adevărat util, atunci va trebui să muncească din greu pentru asta.

Stabilirea de obiective mai dificile este una dintre caracteristicile distinctive ale unei persoane de succes, iar iulie va dovedi acest lucru prin exemple concrete. Dacă lucrează pentru ei, ar fi logic să se concentreze pe o evoluţie de creştere și cuprinzătoare.

Adică pot începe să se deplaseze într-o singură direcție, însă foarte repede vor începe să folosească tot ce este disponibil.

Dacă sunt angajaţi, strategia cea mai productivă va consta în concentrarea asupra sarcinilor curente, luând în considerare cele deja implementat, deoarece acum experiența îi va ajuta să obțină ceea ce doresc.

Și mai mult, în niciun caz nu îşi pot permite să greșească, nu acum. Să acționeze cu grijă, consecvent și onest, iar rezultatul va fi cel dorit.

Financia, trebuie făcută o reajustare a bugetului, dar totul se va rezolva în curând. S-ar putea să primească o primă sau o mărire salarială, care le va degreva bugetul sau ar putea primi o sumă importantă de bani dintr-o investiție anterioară.

Eu le sugerez să se bucure de acest ciclu al experienței din care au multe de învățat, inclusiv cum să-și administreze bugetul atunci când sunt în momente delicate!

Ar trebui să se odihnească suficient, nu trebuie să intre în panică deoarece frica este cel mai mare duşman al lor ci să se gândească ce au de făcut pentru a evita stresul și oboseala.

Este o perioadă potrivită pentru a face o serie de analize ţintite cum ar fi testul pentru risc de atac de cord sau nivelul de colesterol.

1 Comment

1 Comment

  1. mihaela

    2018-02-10T10:21:03+02:00 at 2018-02-10T10:21:03+02:00

    Recitiți materialul înainte de publicare .măcar perioada ,,analizată,, sa fie corecta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top