Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 1-7 Octombrie – Fecioară

Fecioară – cum spuneam şi săptămâna trecută, nativii Fecioară sun beneficiarii unor influxuri astrale menite să le scoată în evidenţă priceperea, cunoaşterea dar şi spiritul analitic. Comunică bine, şi cu prietenii şi cu familia. La serviciu le sunt recunoscute meritele, iar problemele financiare par să se rezolve.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 1-7 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

2 octombrie le aduce o încununare a priceperii lor. Fie sunt avansaţi, fie sunt stimulaţi financiar, fie decid, în sfârşit, că este momentul să vadă de viaţa lor şi să pornească ceva pe cont propriu. Totuşi, nu vreau să trec mai departe fără să punctez faptul că este posibil ca o veste îmbucurătoare să vină dinspre domeniul medical.

3 octombrie vine cu posibilitatea semnării unor contracte avantajoase. De asemenea, discutarea unui virtual contract le aduce ceea ce aşteptau de multă vreme: resurse şi recunoaşterea meritelor.

Pe 4 octombrie cuplurile aflate în prag de divorţ se pot împăca, cuplurile tinere pot schimba locuinţa, în timp ce vârstnicii se vor bucura de prezenţa copiilor şi nepoţilor. Fecioarele singure îşi pot găsi pe cineva de suflet şi o relaţie care începe cu un banal „ce mai faci?” se poate transforma într-o romantică poveste de dragoste, mai ales pentru Fecioarele mature. Replica poate fi nu doar spumoasă dar să aibă şi o ţintă afectivă profundă. Este posibilă împăcarea cu partenerul de viaţă de care au fost separaţi multă vreme.

Pe 5 octombrie le sugerez și tinerilor Fecioară să fie atenţi la volan. Chiar dacă au un autoturism bun, nu ştii niciodată care va fi reacţia celuilalt. De asemenea, să fie atenţi cum lucrează cu sursele de electricitate şi aici mă refer la copii, pentru că ei nu conştientizează pericolul.

Pe 6 şi 7 octombrie, bucuria le poate fi umbrită de vestea legată de minciunile unui personaj din anturajul lor şi decid să scape de el cât mai repede spunându-i-o de la obraz. În acest caz să aibă grija ca discuţia să nu degenereze.

Atenţie la activarea unor boli cronice, în special cele legate de rinichi sau colon, dar şi la stresul care are efecte cardiace!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top