Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - SĂGETĂTOR. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Săgetător în luna februarie.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Săgetător 30 iulie – 5 august 2017

Horoscop Minerva Săgetător 30 iulie – 5 august 2017 – săptămâna începe cu o serie de trigoane, ca şi cum finanţele partenerului de viaţă îi ajută pe nativii Săgetător să depăşească o problemă de natură financiară, apoi un altul între Saturn – Uranus şi Nodul Nord – cred că putem vorbi despre o serie de mici noroace care ţin de latura casnică şi de cămin, iar pe 30 iulie, un trigon, acest trigon mă duce cu gândul că tot ceea ce vor spune nativii Săgetător va avea un impact afectiv şi emoţional puternic.

Pe 3 august Luna va face conjuncţie cu Saturn și cu Luna Neagră şi de mânuţă prin Casa personalității preţ de câteva ore vor provoca situaţii neaşteptate, plăcute şi binefăcătoare pentru mentalul Săgetătorilor.

Alege zodia pentru a citi previziunile astrologului Minerva:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Se păstrează nota degajată şi atmosfera săptămânii care a trecut cu observaţia că totuşi spre sfârşitul săptămânii, pot răbufni mici conflicte casnice cu conotaţii agresive, Pluto şi Luna în conflict, tot din partea femeilor sau pentru o femeie.

Aş tinde să cred că este o dispută între generaţii, intre părinţi şi copii, primi vor să-şi educe copilul într-un anumit fel, bunicii sunt mai indulgenţi.

Noroc că pe 4 august lucrurile se calmează şi reintră în normal. În cuplurile tinere este armonie iar cei singuri se bucură de atenţia persoanelor de sex opus, ceea ce pentru orgoliul unui bărbat face foarte mult.

Oricum lucrurile sunt mult mai relaxate, mai liniştite, mai calme decât în primăvară, să spunem, şi de aici ideea de stabilitate pe care le-o dă familia şi decicizia de a petrece cât mai mult timp alături de aceasta.

Poate că aici participă şi relaxarea de la serviciu, unde atmosfera s-a mai detensionat, relaţiile cu colegii, cu şefii sau cu subordonaţii, au intrat în normalitate şi simt că pot să se desprindă de ceea ce este vechi, anacronic, anchilozat.

Săgetătorii care nu au un loc de muncă dar au depus CV-uri, în stânga şi în dreapta, pot fi chemaţi la un interviu pe care să-l treacă cu brio şi să fie angajaţi pe loc. Se preconizează unele schimbări, din nefericire nu chiar cele pe care le preconizau pentru că una s-a discutat şi în realitate s-a întâmplat alta.

Dacă susţin vreun examen de promovare sau primesc vreo ofertă de muncă mai bine plătită să facă mutarea fără să stea pe gânduri, în schimb dacă se bazează pe promisiuni acestea nu vor fi onorate şi de aici dezamăgirea, în special în zilele de 31 iulie, 2, 3 și 4 august.

Cei care au aplicat pentru studii aprofundate în străinătate pot afla că au fost acceptaţi, iar cei care decid că este momentul să-şi vadă de drumul lor vor rupe cu trecutul şi vor începe să alerge ca să-şi pună pe picioare propria afacere.

Financiar, au toată energia necesară pentru a scoate bani din ceea ce fac şi aici nu mai este vorba despre locul de muncă propriu-zis ci despre slujbele part time care le aduc banii de care au nevoie.

Zile bune 4 și 5 august. Poate fi vorba şi despre un contract extern.
Ceva mai multă atenţie la alimentaţie şi la tulburările hepato-biliare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top