Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Rac septembrie 2017

Horoscop Minerva Rac septembrie 2017 – Pentru Rac, septembrie va fi o lună interesantă, axată pe noi realizări. Luna aceasta Casa familiei este dominantă pentru ei. Vor avea nevoie de sprijinul familiei pentru a-și rezolva problemele. Schimbarea reședinței, investiții imobiliare, toate sunt pe masa de lucru a acestor nativi.

APASĂ PE ZODIA TA DACĂ VREI SĂ-ȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA SEPTEMBRIE:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Acest lucru nu înseamnă că ei nu vor face nimic. Pot face greșeli, unele chiar grosolane, dar pentru a face acest lucru ar trebui să facă eforturi serioase. În general, vorbim despre o lună care le va permite să meargă mai departe. Pentru unii, acest lucru ar putea însemna un nou loc de muncă, alții vor face marele pas și vor decide să se căsătorească, în timp ce alții vor trebui să se gândească la marele salt final în eternitate.

În orice caz, vor ajunge la sfârșitul lunii și nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă rezultatul nu este cel așteptat sau că lucrurile au evoluat altfel decât și-ar fi dorit nativul Rac. Pentru ei, începutul toamnei aduce, tradițional, multe aspecte surprinzătoare, iar din această privință este important să nu uităm alinierea nefavorabilă a lui Saturn.

Dacă poziția unor Raci este fragilă, dacă își pierd încrederea în sine și încep să oscileze între a face și a nu face, în timp își pot provoca adevărate probleme. Nu pot controla situațiile ci vor fi controlați de ele. Astral li se cere să permită lucrurilor să se întâmple și să sperăm că vor fi dintre cele mai bune.

În septembrie, aspectul relațional va fi unul liniștit pentru Rac, dar nu ocolit de picanteriile aduse de originalitate și noutate. În primul rând, este vorba despre relațiile cu rudele. Posibil să întâlnească o situație în care să fie nevoiți să lucreze cu oameni cu care, în mod normal, nu le place să se asocieze. Cu toate acestea, vor trebui să facă acest lucru și credeți-mă, la sfârșitul zilei concluziile vor fi incredibile și multe lucruri se pot schimba pentru ei în această privință.

În ansamblu, pentru cupluri, septembrie ar putea fi un timp liniștit, plin de fericire și de sinceritate, deși pot exista mici convulsii cu partenera/ul din cauza unor rude. Cheia unui mariaj de succes depinde de modul în care partenerii pot gestiona complexitatea diferitelor relații și propriile interese.

În schimb, nu este o lună propice pentru concepția de copii. Cei singuri pot conta pe aventuri, dacă, bineînțeles, nu preferă să stea închiși în cochiliile lor. Sfatul meu este să se miște tot timpul, de ici colo, să-și planifice ce doresc și să știe să-și urmărească interesul. Relația cu prietenii poate fi una semnificativă și, în nici un caz, nu trebuie să refuze să îi ajute, chiar dacă nu li se cere direct.

Să nu uite însă, cum spuneam, de poziția lui Saturn: dacă doresc să se ocupe de problemele fiecăruia, nu vor avea timp pentru sine. Trebuie să fie dispuși să se adapteze, dar să nu se retragă în ei, altfel, Saturn îi va bloca de le va trebui apoi, câteva luni bune să revină pe linia de plutire. Spun asta deoarece, ambițiile profesionale pot fi o piedică pentru ei. Viața socială, precum și cea a partenerului lor, poate fi foarte activă și nu le poate lăsa timp suficient pentru romantism.

Din punct de vedere profesional pot spune că nu vor avea parte de probleme foarte mari. Evoluția carierei lor depinde foarte mult de relațiile sociale și de firma sau instituția în care lucrează. Acum, prietenii le pot fi de mare ajutor. Iau decizii dintre cele mai ciudate, uneori chiar și contrar celor din jurul lor.

Unii îi vor sprijini, alții nu, dar oricum, nu vor rămâne singuri. Însă mie mi se pare logic să își asume riscuri, deoarece există o mare probabilitate să își găsească un nou loc de muncă sau de a-și crește mod semnificativ venitul. Pentru persoanele care lucrează pentru ei înșiși, septembrie va fi o lună mai interesantă, pentru că la un moment dat, probabil la începutul celei de-a doua decade, li se va oferit un proiect extrem de interesant.

Dacă nu se întâmplă așa, să nu intre în panică. Să acționeze conform propriilor planuri și să nu asculte pe nimeni când întâmpină dificultăți. Vor avea rezultatul dorit prin propriile forțe. Dacă sunt împărțiți între două opinii sau nu stau decât într-un singur loc, atunci Saturn va interveni cu siguranță în viața lor și rezultatul nu va fi unul dorit, pot fi siguri de asta.

Saturn va influența și sectorul financiar în septembrie. Vor fi prudenti cu investițiile lor. Acest lucru va avea ca rezultat profituri în zilele următoare. Banii pot veni din vânzări și din mass-media până pe 22 septembrie și după aceea, investițiile în domeniul sănătății se vor dovedi profitabile.

Prosperitatea financiară este excelentă. Familia joacă și ea un rol important aici. Câștigurile pot proveni din familie sau din activitățile familiei. Treaba lor va fi aceea de a gestiona activitatea acestei și de a le face profitabile.

Ca sănătate nu se pot plânge de nimic până pe 22 septembrie, apoi trebuie să ia pauze tot mai dese. Conștientizarea faptului că problemele lor de sănătate țin de sedentarism, înseamnă că nu ar strica un abonament la o sală de fitness și chiar câteva discuții cu un psiholog, care i-ar ajuta să își revină, bineînțeles cei care au nevoie. Ponderația și atenția îi poate ajuta să rămână calmi și răbdători.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top