Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Rac 9-15 iulie 2017

Horoscop Minerva Rac 9-15 iulie 2017 – cred că ar trebui să înceapă să încetinească ritmul, dacă nu vor să greșească sau să plătească cât nu face.

Mai de grabă aș spune că sunt foarte emotivi și afectivi, sentimentali chiar, și iată o săptămână în care au prilejul să fie în preajma oamenilor pe care ii iubesc, mai ales pe 13 și 14 iulie.

CITEȘTE HOROSCOPUL MINERVEI INTEGRAL PENTRU ZODIA TA:

BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

I-aş sfătui ca pe 11 și 12 iulie să fie atenți ce spun că s-ar putea răni în propriile cuvinte. Jupiter prins între opoziţia Pluto – conjuncţia Soare – Marte sugerează un soi de agresivitate latentă, gata să fie descărcată în mediul familial dacă nu sunt atenţi.

Dacă au probleme pe care nu știu cum să le grestioneze, soluția este la-ndemână, nu trebuie decât să-și pună mintea la contribuție.

Mercur este în Leu, semn de foc şi poate să îi ajute printr-o canalizare a energiei în scopuri constructive cum ar fi şurubăreala pe la maşină sau curăţenie în garaj.

Asta numai dacă nu sunt prea obosiți. Dacă sunt obosiţi, să se odihnească, apoi, să se detașeze, să revină în mijlocul familie, și cei căsătoriți și cei necăsătoriți, știu foarte bine că ei doar acolo își pot recupera forțele și sentimentele.

Să treacă în prim plan familia și toate lucrurile se vor liniști. Să ia problemele sentimentale pe îndelete și să nu se grăbească.

Profesional lucrurile ar trebui să meargă, eventual colegii mai în vârstă să se confrunte cu o serie de probleme de sănătate şi ei să fie nevoiţi să preia şi sarcinile acestora.

Soluțiile pe care le găsesc pe 13 şi 14 iulie, provocare lansată de trigonul minor Luna Neagră – Jupiter – Mercur, îi va evidenția și toată lumea va fi pe capul lor, li se va cere sfatul, vor găsi răspunsuri, vor reface lucrări care nu le aparțin, vor trebui să se împartă în multe direcții iar tot asaltul acesta nu va face decât să-i le dea peste cap rutin și să îi obosească în asemenea hal încât dacă nu vor spune stop vor capota.

Impresionează doar că vor face din ce în ce mai multe greșeli și atunci trebuie să se oprească. Alți Raci ar putea schimba locul de muncă, într-un alt spațiu, un alt birou, secție sau atelier, se vor implica într-un nou proiect undeva pe 12, 13 şi 14 iulie, trigonul în semne de Foc dintre Saturn, Uranus şi Nodul Nordvine să îi capaciteze şi pe ei.

Financiar, nu sunt problemesau nu ar trebui să fie. Banii vor veni cu ușurință și fără efort din locuri indepartate, din închirieri sau arende, de la orele pe care le au ca dascăli în instituții academice, dar și din varii speculații.

Pluto în Casa financiară a dus la transformarea lor interioară, în sensul că i-a făcut să înţeleagă că banii sunt mijloc de acumulare dar şi un mijloc de circulaţie, ca să ai spor, banul trebui să circule.

De asemenea, este foarte posibil să câștige un proces, să se finalizeze o anchetă socială sau o expertiză financiară care să le aducă ceva mai mulți bani în buzunare. Să lase banii să vină spre ei, să nu forțeze evenimentele.

Le sugerez să învețe să se menajeze pentru că munca pe brânci nu le face bine nici digestiv dar nici nervos. De asemenea, sugerez ca până pe 12 iulie să fie atenți la tulburările care țin de retenția apei în organism, iar după 12 iulie la tulburările gastrice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top