Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - RAC. Previziuni detaliate pentru nativii zodiei Rac în luna februarie. Ce au pregătit astrele.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Rac 30 iulie – 5 august 2017

Horoscop Minerva Rac 30 iulie – 5 august 2017 – şi pentru aceşti nativi lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Şanse extraordinare ca situaţii pe care le credeau pierdute să se întoarcă în favoarea lor, nu trebie decât să fie atenți la semnalele care le primesc. Osăptămână în care lucrurile se derulează cu viteza luminii.

Alege zodia pentru a citi previziunile astrologului Minerva:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Schimbările în plan profesional, bune pentru unii, proaste pentru alţii, face ca această perioadă să fie una a cristalizării, a coagulării ideatice, a acţiunilor conştient dirijate spre atingerea unor scopuri reale, chiar dacă vor simţi că pe anumite paliere încă sunt blocaţi, eu spun că încă nu a venit momentul să acţioneze.

Afectiv, iluzia merge încă mână în mână cu ceea ce cred ei că este dragoste, de fapt, o dezlănţuire a instinctelor erotice pentru că şi-au găsit instrumentul pe măsură, fie un el, fie un ea…dar ca mai toate pasiunile mistuitoare şi acestea se vor stinge cât de curând, dar hai să nu le stricăm nebunia…să-şi trăiască fericirea de moment.

Alții în să își pot consolida poziția prin asumarea, în sfârșit, a marelui pas și să se pregătească de nuntă. Relaţional, lucrurile ar trebui să meargă bine, în special în zilele de 2 şi 3 august, mă refer la cuplurile cu state vechi într-ale căsătoriei.

Cei tineri însă datorită posesivităţii şi geloziei riscă să tensioneze totul. Noroc cu partenerul sau partenera care ştiu cum să dezamorseze situaţia. Dacă zilele de 31 iulie, 1 și 2 augustsunt armonioase pentru unii, zilele de 4 și 5 august pot fi zile cu frecuşuri pentru alţii.

Sfatul meu este să fie atenți la ce se petrece în jurul lor sau ce decizii iau pentru că din spate câteva săptămâni o cruce cardinală poate dinamiza totul, în special sentimental.
La nivel profesional lucrurile sunt mai mult decât controversate.

Când cred că lucrurile s-au liniştit se pomenesc daţi deoparte şi de aici până la un posibil litigiu de muncă este mai puţin de un pas.

Schimbările şi transformările de la locul de muncă îi poate lăsa o perioadă fără o sursă de venit stabilă dar le deschide oportunitatea de a ajunge să lucreze într-o firmă de renume, într-o multinaţională, adică le va aduce locul de muncă la care nicio clipă nu s-au gândit.

Să adauge şi simpatiile şi antipatiile noilor colegi şi noilor şefi, numai că bonomul Rac, aşa cum a făcut în vară, va face şi acum, va ştii cum să creeze o relaţie aproape familială şi asta le va da câştig de cauză.

Financiar sunt încă pe economii, chiar dacă le vin bani din salariu, unora însă şi din slujbele part time, le spun că încă nu a avenit momentul să îi împrăştie, oricum ei nu sunt chletuitori din fire dar vor lăsa parcimonia deoparte pentru aş satisface unele mici plăceri sufleteşti.

Înaintre de a face asta să verifice dacă sunt la zi cu taxele, impozitele şi alte plăţi de contribuabil.

Sugerez atenţie la răceli! Pentru vârstnici, problemele sunt de natura puseelor acute – dureri articulare, stări de indispoziţie etc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top