Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Rac 3-9 septembrie 2017

Horoscop Minerva Rac 3-9 septembrie 2017 – ei bine, la aceşti nativi, în funcție de tema astrală a fiecăruia, cele două dreptunghiuri mistice se răsfaţă duminică 3 septembrie, punându-i în dituaţia de a lua decizii care nu le convin legate de familie.

APASĂ PE ZODIA TA CA SĂ ÎȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Axa nodurilor lunare pe deoparte şi Soarele, Pluto, Uranus şi Jupiter, sugerează că ceea ce hotărăsc aceşti nativi este definitiv şi irevocabil, este legat de familiei şi părea mea este că e vorba despre o separare, un divorţ.

Pe 4 septembrie, cu înredere în sine şi stăpâne pe situaţie, nativele Rac se eliberează de ceva cu care nu se mai armonizeză, cu situaţii la care nu se mai pot acorda, de stări de nelinişte care le-au epuizat, le-au pus capac cu alte cuvinte.

Interesant este că foarte greu aceşti nativi renunţă la ideea de familie şi de cuplu, dar atunci când o fac, o fac. Prinse între familie şi propria exprimare aleg ceea ce cred că este mai bun pentru copii acolo unde sunt copii, pentru sufletul lor mai ales dacă lucrează în domneii care ţin de suflet – medical, psihologie, pedagogie cu preşcolari ş.a.

Ziua de 6 septembrie vine cu un contract, cu o propunere de colaborare mai ales pentru acei Raci care lucrează în domeniul media sau editare, cu contracte ferme de colaborare sau primesc un acord de copy-right pentru un program sau o carte tradusă.

De asemenea, unele Răcuşoare au revelaţia divină a conştientizării lui Dumnezeu şi înţeleg că nimeni nu este singur oricât de bizar ar suna, ba chiar întâlnesc pe cineva şi sunt convinse că este răspunsul la rugăciunile lor.

Profesional, cei care au trecut de bariera examenelor de viaţă şi sunt angajaţi, sunt puşi, pe 7 şi 8 septembrie, în situaţia de a accepta schimbările de la locul de muncă, de a accepta o serie de relaţii colegiale cu oameni pe care nu îi cunosc dar care prin atitudinea lor îi fac să se retragă în propria carapace.

Poate şi pentru că situaţia lor familiară nu este una strălucită, iar Racul trăieşte divorţul ca pe un supliciu, ca şi cum toată lumea este cu ochii pe el şi toată lumea aşteaptă soluţii de la el. Trebuie să se elibereze mai întâi de sentimentul de vinovăţie, un sentiment ancestral care la Raci poate ajunge dominant, şi atunci lucrurile se vor reaşeza în matca lor.

Financiar au destul de multe de plătit dar se vor achita onorabil de toate aceste datorii.
Sănătatea vizează întreg segementul digestiv, cu accent pe problemele hepatice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top