Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Rac 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Rac 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva Rac 21-27 mai 2017. Fundalul este un Careu în T mediat de conjuncția Pluto – Junona în Casa parteneritelor și Venus opoziţie cu Jupiter şi Careul în T mediat de Chiron între opoziţia dintre Saturn şi Marte, am spune că este un decor sumbru, care nu anunţa nimic bun şi totuşi…au săptămna asta însă şi ajutoate.

Au de învățat o lectie importantă legată de bani

Citește horoscopul Minervei INTEGRAL pentru fiecare zodie:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Întâi şi întâi trigonul Saturn – Uranus care îi energizează, le dă nu doar puterea să lupte ci, culmea să şi câştige. Apoi, sextilul dintre Luna Neagră și Jupiter care pe lângă iubire este menit să le exalte imaginaţia şi creativitatea, este un aspect foarte bun pentru creatorii din toate domeniile de creaţie de la literatură SF şi artă, cinematografie, arhitectură şi desingn. O zi excelentă este 23 şi 24 mai.

Trigonul minor dintre Neptun, Mercur și conjuncția Pluto – Junona pare să fie menit să-i facă pe cei care își țin lucrurile neterminate în sertar, să le finalizeze.

Totuşi pare că au de învăţat şi o lecţie neaşteptată legată de bani – fie i se plăteşte cu aceeaşi monedă pentru ceva care este posibil să fi şi uitat, fie îşi fac iluzii legate de o sumă de bani, fie dau împrumut nişte bani cuiva apropiat din familie şi vor trebui să-şi ia adio de la ei pentru că nu îi vor mai vedea înapoi. Atenţie şi la relaţia tensionată dintre Venus în pătrat cu Pluto.

Trebuie să ia o decizie legată de relația lor

În plan relațional, le-aş sugera Racilor ca pe 26 şi 27 mai să nu cumva să decidă să se despartă pentru că va fi greşeala vieţii lor. Sau, să fie atenţi ce spun într-un anumit context pentru că dacă Mercur îi favorizează ca şi creativitate, ca oralitate clar îi pune în inferioritate.

Pe de altă parte însă, le sugerez Racilor să fie atenţi la sensibilităţile fiziologice care ţin de tractul uro – genital şi dacă simt vreun neajuns, cât de mic, la acest nivel, să meargă urgent la medic. Pe de altă parte le dă nativilor Rac şi o foarte mare încredere în forţele proprii şi o mare putere de a lupta pe deoparte cu prejudecăţile, pe de alta pentru ceea ce-şi doresc, în special pe 25 – 26 mai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top