Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Rac 20-26 noiembrie 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Rac 20-26 noiembrie 2016

Horoscop Minerva Rac 20-26 noiembrie 2016: Totul merge ca pe roate, atat in viata amoroasa cat si financiar vorbind.

Horoscop Minerva Rac 20-26 noiembrie 2016

Rac – As spune ca le merge bine pe toate planurile, cu mici exceptii pentru ca viata se cere si condimentata, dar as spune ca segmentul afectiv, studiu, serviciu si chiar sanatate, sunt foarte bine sustinute.

Stapana lor, Luna, este in faza de descrestere si le poate accentua starile de somnolenta, de indispozitie si de energie, iar pe 21 noiembrie vor resimti conjuncția dintre Jupiter și Luna ca pe o explozie mentala, o avalansa de stari, de trairi, de rememorari, care ii va transforma nu doar in interlocutori vivaci, ci si intr-un difuzor de idei care mai de care mai indraznete, vizand, ce altceva decat familia, viata in cuplu si copiii.

Afectiv lucruril merg ca pe roate, cu exceptia celor tineri care nu prea au incredere in ei sau sunt foarte legati de fustele mamei. Cam greu la tinerete sa separi ceea ce ar fi trebuit sa faci la adolescenta, dar le-as sfatui pe acele mame, si mai ales native Rac, sa fie putin atente la cum gestioneaza relatiile cu copiii.

Poate acum nu pare ceva de luat in seama, dar mai tarziu, cand lucrurile se vor inrautati, isi vor pune disperate intrebarea de ce nu se casatoresc, de ce nu isi gasesc pe cineva, de ce, de ce, de ce? Pai, pentru ca ei nu stiu sa ia decizii fara ajutorul mamei si cred ca v-am mai spus asta!

Sfatul meu este: incurajati-va copii sa se implice, sa ia decizii singuri, pentru ca doar asa vor invata ce este responsabilitatea si ii veti responsabiliza! Este valabil mereu, inclusiv saptamana aceasta!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top