Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Rac 2 - 8 iulie 2017. Racii trebuie să își rezolve problemele sufletești. Iată ce te așteaptă în această săptămână.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Rac 2 – 8 iulie 2017

Horoscop Minerva Rac 2 – 8 iulie 2017. Ei bine, acestor nativi le-a venit apă la moară şi de-acum trebuie să-şi reia viaţa de acolo de unde simt că lucrurile s-au împotmolit.

Ce este de remarcat? Ca s-au încheiat restructurările la nivelul Casei muncii, relaţiilor cu colegii şi sănătăţii, deci clar cu învăţat ce era de învăţat despre asta, chiar dacă se mai păstrează un voalat potențial de agresivitate, adică de ceartă. Pluto este în opoziţie cu conjuncţia Marte – Mercur, aşa că aş spune să fie atenţi nu cumva să-i apuce amocul, pe negândite, şi să abandoneze ce au început sau în ce s-au implicat pe motiv că nu mai au soluţii. Soluţii sunt dar le este lor teamă să le abordeze, aşa că Pluto le va mai servi o lecţie dacă nu sunt atenţi. Pe de altă parte, Pluto este în sextil cu Neptun ceea ce s-ar traduce prin tendinţa de a ascunde ceva din felul cum se prezintă lucrurile.

Racul are darul de a-i face pe cei lângă care se află, să se simtă iubiţi

Venus în domiciliu, în Taur, în Casa prietenilor şi a mediului pe care îl frecventează, vine să stabilizeze lucrurile din punct de vedere economic, este şi o casă a speranţelor, a organizaţiilor caritabile şi a acţiunilor de voluntariat şi, în această situaţie, le sugerez să nu se lase duşi de val să-şi lase srviciul şi să mai plece pe cine ştie ce coclauri. Dacă este vorba despre prieteni atunci este posibil să le vină aşa, o idee, ca urmare a statutului profesional – loc de muncă stabil, salariu pe măsură, şi să plece grămadă la munte sau la mare.

HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR ȘI PEȘTI. DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A INTRA ÎN PAGINĂ

Duminică pe 2 iulie vor lua o decizie care va bucura pe toată lumea pentru că Racul are darul de a-i face pe cei lângă care se află, să se simtă iubiţi. Aş spune că este vorba despre o zi senină, calmă, cu poveşti de spus la gura sobei, o atmosferă cum nu a mai fost demult în casele Racilor.

Pe 3 iulie conjuncţia Mercur – Marte vorbeşte despre îmbunăţirea stării de sănătate şi intervenţia chirurgicală planificată se va desfăşura fără probleme sau poate fi vorba pur şi simplu despre o zi în care armonia colegială să domnească în birou şi să transforme munca într-o întâlnire care implică o mare încărcătură energetică.

Ca sănătate, să-și rezolve problemele sufleteşti deoarece somatizează totul

Pe 4 iulie, doamnele vor avea succes în susţinerea unui proiect în care toţi partenerii decid ca ea să fie coordonatorul şef şi bineînţeles, munca va debuta ca o afacere în…familie şi totul va cădea pe umerii ei.

Pe 5 iulie, tot femeile se vor bucura de aprecieri din partea mediului sau comunităţii în care trăiesc pentru implicarea lor totală în rezolvarea unor probleme care ţin de asistenţa socială sau de bunul mers al comunităţii.
Pe 6 iulie este posibil ca Racii adulţi să fie gratificaţi cu premii pentru creativitate.

Ca sănătate, să-și rezolve problemele sufleteşti deoarece somatizează totul, cu fiecare celulă, şi de aici problemele cu greutatea .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top