Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Pești 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Pești 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva Pești 21-27 mai 2017. Săptămâna care urmează le va fi pusă la grea încercarea acestor nativi credinţa. Poate ca unora să li se pară aberant ce spun, dar îmi vor da dreptate spre sfârşitul săptămânii.

Nativii zodiei Pești își pot pierde locul de muncă

Citește horoscopul Minervei INTEGRAL pentru fiecare zodie:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Pentru ei lucrurile vor veni în cascadă – îşi pot pierde locul de muncă, îşi pot pierde unul dim părinţi sau un frate, îşi pot pierde casa datorită proastei gestiuni a veniturilor şi a creditelor, îşi pot pierde căsnicia pentru că au ajutat un prieten sau o rudă fără să spună partenerilor de viaţă şi acesta în monetul când va vedea că munca lui de o viaţă se duce pe apa sâmbetei, ca spune pas, îşi va strânge lucrurile şi va pleca.

Zile încărcate 22, 23, 24 şi 25 mai. Atenţie, poate fi vorba şi despre o confruntare cu legea, să nu se pomenească, în urma unor verificări de rutină, că au un gol în buget care are iz de contor penal sau combinaţia în care au intrat este la limita legalităţii dacă nu ilicită şi vor trebui să se lămurească în această privinţă în zilele de 25 – 26 mai.

Aş mai lega-o şi de locul de muncă. Dacă ştiu că lucrează undeva unde sănătatea sau integritatea fizică le este în pericol – substanţe volatile, foc, extracţii miniere, exploatarea lemnului să aibă grijă cum manipulează uneletele cu care lucrează de la flex, drujbă, ţapină până la bisturiu sau excavator subteran. Că tot am pomenit de bisturiu, pe 23 mai, medicii chirurgi cu varii specialităţi – estetică, renală, obstetriciană sau de urgenţă pot fi acuzaţi de mal praxis şi de aici un întreg circ mediatic.

Relaţional ar cam fi momentul ca cei tineri care au o relaţie de ceva timp, să se gândească la oficializarea acesteia. În cuplurile în care problemele sunt frecvente, săptămâna aceasta ar putea asista la exacerbarea acestora, de la agresivitatea verbală până la cea fizică.

Descoperiri uluitoare în relația de cuplu

Unul din parteneri ar putea descoperi că jumătatea lui este dependentă de anumite medicamente sau substanţe şi va intra în panică, episodul putând să se încheie pe o canapea de spital, în urgenţă pe 26 – 27 mai. Sau un părinte poate afla că odrasla are un anturaj dubios sau a început să se drogheze şi vor pune piciorul în prag pe 26 mai.

Noroc că pentru cei care lucrează în domeniul artei se păstrează aproape integru aspectul cretivităţii, iar unii tineri care nu au un loc de muncă, să găsească unul în detrimentul cadidaţilor mai în vârstă.

Financiar le-aş recomanda prudenţă şi un dram de chibzuilă în ce priveşte cheltuielile pentru că nu este o perioadă prea bună să fie largi la pungă.

În ce priveşte aspectul sănătăţii aş sugera atenţie la sursele de foc şi de gaze din casă, atenţie la micile accidente casnice, sfârşind cu cei care ar trebui să facă o intervenţie chirurgicală cărora nu le spun decât să amâne dacă se poate până în noiembrie, dacă nu să-şi ia toate măsurile de siguranţă, inclusiv asigurarea de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top