Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva - Nodurile lunare schimbă semnele

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva – Nodurile lunare schimbă semnele

Nodurile Lunare nu sunt planete în sens strict astronomic, ci reprezintă puncte sensibile pe ecliptica Pământului; de fapt, locul in care ecliptica Lunii intersectează ecliptica Pământului – orbita Lunii este mai înclinată cu 5 grade față de cea a Pământului, atunci când Luna trece din emisfera nordică şi în cea sudică şi invers.

Ultima oară când au fost Nodurile Lunare în Leu și Vărsător, în anul 1998

Nodul Nord este numit şi Nodul Ascendent deoarece marchează punctul în care luna traversează ecliptica Pământului de la sudul la nordul celest, iar Nodul Sud, Nodul Descendent marchează coborârea de la nord la sudul celest.

În astrologia vedică, Nodurile Lunare sunt numite Capul Dragonului – Nodul Nord şi Coada Dragonului – Nodul Sud sau Rahu şi Ketu. Din punct de vedere mitologic vorbim despre motivul Dragonului care încearcă să devoreze Soarele, forţa vitală, şi Luna, forţa emoţională, de altfel, în acest fel se explică și eclipsele.

Toate planetele au noduri, cu excepţia Pământului şi a Soarelui, dar de departe cele mai semnificative sunt Nodurile Lunare. Nodurile Lunare tranzitează un semn în aproximativ 18 aluni.

CITEȘTE ȘI: Top 3 zodii care te dau repede uitarii

10 mai 2017 este o zi extrem de importantă, deoarece axa Nodurilor Lunare schimbă semnul, mai exact Nodul de Nord trece din Fecioara în Leu, iar Nodul de Sud din Pești în Vărsător.

Ultima dată când am avut Nodurile Lunare în Leu și Vărsător a fost din septembrie 1998 până în aprilie 2000. Încercați să vă reamintiți ce sa întâmplat în perioada respectivă pentru a vă putea da seama cam la ce să vă așteptați până în octombrie 2018.

Tot pe 10 mai avem o Lună plină foarte puternică, la 20 ° Scorpion. De această dată Luna Plină este una transformatoare si poate aduce schimbari pozitive în special pentru persoanele care au semnul Scorpionului în asceniune, adică în partea superioară a temei natale sau au planete în preajma gradului 20 Scorpion sau Taur.

Pluto, conducătorul acestei Luni Pline face aspecte bune cu lunația -un sextil cu Luna și un trigon cu Soarele, care ar trebui să acționeze benefic. Într-adevăr energia plutoniană este, de obicei, dificil de digerat, dar de această dată avem șansa să o folosim constructiv.

Află în pagina următoare ce se întâmplă cu zodiile

Pagini: 1 2 3 4 5 6

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top