Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Gemeni 25 iunie – 1 iulie 2017

Horoscop Minerva Gemeni 25 iunie – 1 iulie 2017 – se risipesc norii, cât de cât şi se mai liniştesc apele. Rămâne încă viciată relaţia cu banii și chiar cu baniii partenerului de viață, dar toate vor reveni încet, încet la normal.

Cred că au învăţat o lecţie destul de neaşteptată legată de modul de a câştiga existenţa, au învăţat să nu mai aştepte să le vină banii, ci să plece în recuperarea lor.

HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR ȘI PEȘTI. DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A INTRA ÎN PAGINĂ

Oricum rămân încă afectate relaţia dintre Casa prietenilor şi susţinătorilor unde este Uranus şi Casa moştenirilor, a comisioanelor, a banilor partenerului de viaţa acolo unde este conjuncția amintită.

Luni, pe 26 iunie, atenţie la conflictele de la locul muncă, fie că este vorba despre familie, fie despre cei cu care lucrează.

De asemenea, poate fi vorba despre pierderea unui contract sau să constate cu năduf că nu au fost atenţi atunci când au semnat o serie de hârtii şi ar putea să se trezească fără nici un ban. În schimb, au energia să facă alţii şi cred eu, acesta este aspectul important.

Continuă să pluseze la capitolul creativitate, iar 27 iuniear putea să le aducă nu doar bani, ci şi recunoaşterea talentelor şi chiar un contract pe o perioadă determinată, contract pe care eu îi sfătuiesc să îl accepte.
Interesant din acest punct de vedere se pot sugera probleme profesionale pentru cei aflați în pragul pensiei.

De asemenea, atenție la bani, investiții, mai precis la achiziții de valori – teren sau imobil care vor declanșa adevărate furtuni, în familie.

Ziua de 26 iunie le poate aduce confirmarea că ceea ce fac este bine, încă un motiv ca starea lor interioară să cunoască reconfigurări afective neaşteptate. Comunică bine, atenție la iluziile legate de locul de muncă. Să facă ceea ce le spune intuiția.

Părerea mea este că vorbim despre acceptarea propriei condiţii şi despre dispariţia fricii şi de aici renunţarea la exagerări, la minimalizări sau la minciună.

Miercuri, 28 iunie îi poate confrunta cu un proces de dezintegrare socială care vizează locul de muncă al unor native Gemeni care vor renunţa la serviciu în ideea că în străinătate le va merge mai bine.

Într-adevăr aşa este, dar să fie atente că pot pierde relaţia pe care o au, deoarece partenerul nu va fi de acord cu această plecare şi va pune condiţii. Sper ca ele să ia decizia cea bună şi nu să se lase orbite de orgoliu.

Financiar nu stau prost şi nici nu cred că vor sta în viitorul apropiat. Sunt pe val acum, în sensul că multe dintre opţiunile lor vizând cariera şi profesia se vor concretiza cât de cât în următoarele săptămâni.

Ca sănătate, doamnele se plâng de dureri de spate sau să fie atente pe unde calcă să nu facă vreo entorsă ori chiar o fractură, domnii să fie ceva mai atenţi la ceea ce mănâncă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top