Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Gemeni 20-26 august 2017

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Gemeni 20-26 august 2017

Horoscop Minerva Gemeni 20-26 august 2017.  Nu le pot spune acestor nativi că problemele lor au trecut întru totul, deloc, dar le pot spune că multe au trecut, respiră uşuraţi şi îşi pot vedea liniştiţi de proiectele lor. Decizii pe toate planurile dar cele mai importante ţin de carieră sau de profesie. Cu excepţia zilelor de 22 şi 23 august aş spune că tot ce vor întreprinde aceşti nativi în săptămâna care urmează va avea o finalitate sigură. Plăcerea de a fi remarcaţi şi mai ales de a fi primii este o cel mai mare premiu. Se deschid porţile inimii, ale profesiei şi ale studiului. Ordinea este aleatorie.

Cum atmosfera s-a degajat, nativii Gemeni simt nevoia să se manifeste, să se deschidă, să vorbească, să socializeze, să se pună de acord. Acum vor să se apuce de renovări, fac planuri, vor curăţenie administrativă, eu le-aş sugera să o lase mai moale, să se bucure de viaţă şi să fie atenți ce își doresc și ce fac ca să materializeze aceste dorințe în săptămânile care urmează. Nu este nimic rău în ceea ce îşi propun doar că se vor apuca de mai multe deodată şi mi-e că nu vor termina nimic sau se vor bloca în propriile lor dorinţe mai ales pe 23 şi 24 august.

Cuplurile tinere iau o serie de decizii care ţin de gospodărie, de cămin, se apucă de renovări, vor să schimbe mobila şi cam tot ce se poate schimba şi o vor face de comun acord cu partenerii, vor cere păreri, lucruri pe care ei nu le prea fac.

Casa profesiei este tensionată de Careul în T dintre conjuncția Saturn Venus ți axa Nodruilor Lunare ca și cum discută ce să facă dar când să treacă la treabă realizeaza că nu au instrumentele necesare, ori aceste eforturi sunt necesare, lecția saturniană trebuie învățată temeinic. Alți Gemeni au ocazia acum să pună în practică ideile despre care vorbeam acum 2 –  3 săptămâni, şi faptul că ele nu doar că se vor materializa mai repede ci vor aduce şi recoltă, le va lumina sufletele şi le va exalta imaginaţia. Ceea ce nu este rău, dar nici bine pentru un Gemeni, deoarece le pot veni alte idei şi pot abandona ceea ce au început cu atâta trudă. Atenţie, deci la zilele de 21, 22, 24 şi 25 august.

HOROSCOP MINERVA PERIOADA 20-26 AUGUST 2017: ALEGE ZODIA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL COMPLET:
BERBECTAURGEMENIRAC, LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Tot pe 24 august, unele doamne vor fi puse în situaţia de a lua o decizie care vizează profesia, fie trebuie să întrerupă o perioadă pentru un concediu prenatal, fie pe perioadă nedeterminată ca să aibă grijă de un părinte, fie să respingă ideea de a se muta o perioadă într-o altă localitate pentru a impulsiona activitatea unei agenţii, filiale sau spitale. Trigonul în semne de apă le exalta sensibilitatea și Gemenii care sunt creatori de artă pot fi evidențiați, premiați ori cei care sunt actori să facă rolul vieții lor.

Până şi financiar găsesc soluţii care până acum le scăpau printre degete şi ca dovadă, cum spuneam şi săptămâna trecută, vor trece la fapte.  

La capitolul sănătate vor trebui să aibă grijă deoarece sunt posibile crize renale, cistite, prostatite, afecţiuni ale tractului genito-urinar care datorită schimbărilor frecvente de temperatură le vor cam da bătăi de cap, şi de asemenea să fie atenţi la loviturile la nivelul capului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top