Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Gemeni 13-19 noiembrie 2016

Gemeni – este surprinzator cum se limpezeste harta acestor nativi. Dreptunghiul mistic si trigonul in semne de apa face ca a lor creativitate sa treaca prin filtrul spiritualului.

Ramane in spate stresul generat de greii zodiacului, Pluto care continua sa se contreze cu Uranus si cu Jupiter, si Saturn cu axa nodurilor lunare si cu Neptun. Uranus vrea ca totul sa se petreaca cat mai repede, Pluto insa, stie el ce stie, si-l tempereaza.

Spuneam, mai acum o saptamana, ca ideile le vor zbarnai prin minte asemenea unei planete pe orbita si creativitatea lor, despre care am vorbit toata vara are prilejul din nou sa ofere un adevarat regal de ingeniozitate si viteza de reactie!

Este o saptamana care pentru nativii Gemeni poate debuta cu o serie de reusite, pornind de la dobandirea unor bunuri pe care si le doreau de multa vreme pana la schimbarea casei sau a masinii. Aceasta este latura lumeasca a vietii, dar ei se regasesc acum si in plan spiritual, cautarile lor imbraca forma unor revelatii pe care le asteptau de ceva vreme.

Toata impulsivitatea lor va pali in fata energiei pe care o vor pune la bataie pentru a se descoperi pe sine.

Problemele sentimentale as spune ca le apartin, in aceasta saptamana, celor tineri, celor care nu au experienta, dar care nici nu vor sa accepte ca pe ici, pe acolo mai pot imbunatati ceva sau ar putea invata cate ceva.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top